Již od počátku bylo jasné, že tento díl bude mimořádný. Jiřina Bohdalová svou přirozenou vtipností rozjasnila celé studio,“ prozradil Blesku PR konzultant Primy Vojtěch Boháček. 

Řeč přišla i na nový snímek režiséra Jiřího Stracha (50) Svatá, v němž Bohdalová hraje hlavní roli. „Není to veselohra,“ prozradila herečka trochu zklamaně s tím, že už na Stracha apeluje, aby jí příště napsal nějakou komedii.

„Můžete v tom hrát všichni,“ dodala, když zachytila upřené pohledy hádajících – Jakuba Prachaře (40), Dagmar HavlovéOndřeje Gregora Brzobohatého (41) a Richarda Genzera (57). 

O Havlové pak v legraci prohlásila, že neumí vařit, což vyvolalo vlnu smíchu, a bývalá první dáma se musela ohradit. Richardu Genzerovi zase s humorem sobě vlastním naznačila, že není největší fanynkou jeho herectví. „Odteď budeš už jen tančit,“ sdělila mu s přísným pohledem. Genzer, jak je pro něj typické, zareagoval s humorem. Nejlépe z toho vyšel moderátor Libor Bouček (43) – ten od Bohdalové dostal sladkou pusinku. 

Návštěvu v pořadu si užila i sama herečka. A to dokonce natolik, že slíbila, že se zase vrátí! Nebude to prý ale dřív, než za další čtyři roky. Premiérové Inkognito můžete vidět už dnes po seriálu ZOO na Primě.

Video
Video se připravuje ...

Hvězdné Inkognito: Před kamerami to rozjela Bohdalová s Havlovou! Došlo i na polibky FTV Prima

Fotogalerie
61 fotografií