Mezi prvními tvářemi byl režisér Zdeněk Zelenka (69), měla s ním dorazit i Jiřina Bohdalová (92), ale necítí se dobře kvůli virovému onemocnění, a tak se omluvila.

Na konkurenční scénu se přišel podívat muzikálový autor Zdeněk Hrubý a nezapomněl se zmínit, že jeho „Troja jede hodně dobře“. Přišel podpořit především herečku Kateřinu Brožovou (56), která se ve velkolepé produkci Františka Janečka představila jako Fantine. Právě na premiéře Troji byli spolu a působili jako pár, ale Zdeněk se dušuje, že jsou jen přátelé. „A asi to tak zůstane, známe se léta, a to už by něco proběhlo za tu dobu, ale neproběhlo,“ má jasno.

Kulturní zážitek si dopřáli i herečtí manželé Zlata Adamovská (64) a Petr Štěpánek (75). Podle Petra dělá producent František Janeček (79) muzikály velmi dobře, Zlata je především zvědavá na obsazení a bude moci srovnávat s původním uvedením v Divadle na Vinohradech. S manželkou dorazil též herec Vladimír Kratina (71), který rád připomněl, že sám se objevil v jiných muzikálech - Ať žijí duchové! a Divotvorný hrnec v libereckém divadle. „Dneska odpadlo představení, tak jsem mohl přijít,“ radoval se zaneprázdněný herec.

Video
Video se připravuje ...

Producent František Janeček: Návrat Bídníků je splněný sen David Turek, Daniel Kristl

Herečka Kateřina Macháčková (74) vzala do divadla vnučku, večer předtím přitom nechyběla na divadelní premiéře v Divadle Hybernia, kde podpořila syna, režiséra Petra Svojtku (52). Ten i dnes prý pracuje. Rovněž v Hybernii i v GoJe se blýskla Jana Doleželová (42).

Také Felix Slováček (80) si dal divadelní „dvoják“, protože ve čtvrtek byl s manželkou Dádou Patrasovou (67) v Semaforu. „Už si chtěla dát dneska odpočinek,“ přiznal hudebník, proč tentokrát přišel sám. Z politického světa přišel na kulturu i někdejší premiér Jiří Paroubek (71).

Spolu dorazily dvě zpěvačky Míša Nosková(40) a Kamila Nývltová (34), které pojí společný projekt. „Trávily jsme spolu i Valentýna,“ netajily se krásky, ale o žádný coming out u nich nejde. „Je to ale těžký si najít nějakýho normálního chlapa,“ podotkla Kamila a Míša přitakala:  „O tom bych mohla vyprávět.“

Kolegy z GoJi přišel podpořit též Marian Vojtko (50) po boku krásné přítelkyně. „Je to divný chodit předními dveřmi, a ne zadními,“ uvedl s tím, že před deseti lety hrál ve stejném titulu hlavní roli. Nyní by to prý ale nestíhal. Věří ale, že není všem dnům konec.

Stejně tak si nenechal Bídníky ujít i Michal Bragagnolo (34). „Je to muzikál, kterým jsem začínal, je to velká srdcovka. Umím všechny party, tak mě asi brzo vyhoděj,“ smál se, že si bude během představení zpívat. Z hvězd GoJi nechyběly ani Tereza Vágnerová (31), Michaela Štiková Gemrotová (38) či Monika Sommerová (36), a ta i přesto, že nedávno přivedla na svět holčičku.

Na červeném koberci se předvedly i krásky Míša Tomešová (32), Andrea Kalivodová (46), Eva Čížkovská (58) i Míša Kuklová (55). S chotí přišel též Ladislav Špaček (74) a stejně tak manželka doprovázela i moderátora Jana Rosáka (77). Též dorazili Petr Jákl (82) s chotí. Velmi to slušelo také Pavlu Šporclovi (50) a především jeho ženě Báře Kodetové (53). Vyvedli i své tři dcery.

V páru přišli též DJka Andrea Pomeje (35) se snoubencem Petrem – ve společnosti byli asi poprvé od její nemoci. „Nemohla jsem mluvit, otekl mi krk, museli jsme na pohotovost,“ vzpomínala brunetka a Petr přitakal, že největší výzva bylo dostat ji k lékaři.

Video
Video se připravuje ...

František Janeček slavil s Vojtkem, těší se na Bídníky Petr Macek, Lukáš Červený

„Moje žena si přála, abych se zúčastnil,“ prozradil pak také manžel Venduly Pizingerové (51) Josef, kteří většinou dávají přednost adrenalinovým a cestovatelským zážitkům. 

K vidění byl na místě i Petr Janda (81), jeho žena Alice a jejich dcery, dále též Václav Upír Krejčí (68) s partnerkou, zpěvák Milan Drobný (79), hlasatel Alexander Hemala (71), herec Ivan Vyskočil (77) či herečka Yvetta Blanarovičová(60), herec Zdeněk Podhůrský (64) či Šárka Grossová (54), která přišla podpořit dceru Natálii. Další známé tváře pak najdete i v naší fotogalerii níže.

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček: U koho v dekoltu se topil Felix Slováček? David Turek, Daniel Kristl

Fotogalerie
132 fotografií