„Tento příspěvek jsem se rozhodla sdílet ne proto, abych ve vás vyvolala soucit, ale proto, že chci všem připomenout, že zdraví a rodina je opravdu to nejdůležitější a nejcennější, co máme, a i když zrovna řešíte nějaké problémy, tak pokud nejde o zdraví a život, nejde o nic...“ vysvětlovala na Instagramu Viki, proč se otevřela a na čas změnila i vyznění svého profilu.

„Byť jsem ze současné situace vnitřně zlomená, snažím se zůstávat silná, protože vím, že musím a chci být silná pro svou mámu, která je po náročné operaci nádoru mozku stále v umělém spánku,“ přiznala mladá kuchařka, která teď prožívá těžké chvíle.

Nepřestává ale pracovat. „Snažím se teď co nejvíce pracovat a zaměstnávat svou mysl, mám nachystané 2 nové recepty na tento týden, tak věřím, že vám udělají radost, až je budete zkoušet,“ prozradila.

V komentářích už dostává spousty podpory a lidé jí tam píšou i své příběhy podobného ražení. „Strašně si vážím vašich krásných zpráv, které mi denně píšete a ptáte se, co se stalo. Vás své sledující beru svým způsobem jako svou rodinu a chci k vám být upřímná,“ poděkovala jim Hrazdílková, známá z kulinářské show MasterChef Česko. Objevila se navíc ve stejné řadě jako kontroverzní Pavlína. I ta ji ale nyní podpořila. „Myslím na Tebe a mámu! Ať vše dobře dopadne,“ napsala jí v komentáří.

„Věřím v sílu pozitivní myšlenky a věřím na šťastné konce,“ dodala s nadějí. Nezbývá než doufat, že se její maminka uzdraví. 

 

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko 2022: Co se skrývá pod poklopem? TV Nova

Fotogalerie
68 fotografií