Americký herec s českými kořeny Ashton Kutcher a ukrajinsko-americká herečka Mila Kunisová jsou známí svými neotřelými nápady. Tentokrát se rozhodli pozvat si domů úplně cizí lidi – a to navíc zadarmo! 

„Není to ten nejbláznivější nápad, co jsem kdy měl... Přijeďte za námi do našeho domu na pláži, a až budete odjíždět, budeme jako staří přátelé!“ vyzval Ashton minulý týden na svém instagramu. Nabídka se objevila ve středu, termín pobytu měl být v sobotu 19. srpna od 10:00, na jednu noc. Dorazit mohli až čtyři hosté.  

„Náš plážový dům v Santa Barbaře je naším domovem daleko od domova, zejména když potřebujeme dobít baterky (kolegové rodiče vědí, o čem mluvíme). Jen pár kroků od pláže a s krásným výhledem na hory Santa Ynez najdeš spoustu nádherných scenérií a množství aktivit, které ti zajistí nezapomenutelný letní pobyt,“ láká popisek na platformě Airbnb, přes kterou bylo možné si vilu pronajmout. 

All inclusive

Během pobytu si hosté mohli užít všechno, co vila nabízí. „Zavrtej si nohy do písku, zatímco si vychutnáš šálek kávy na pláži. Projdi si nedaleké turistické stezky a užij si nádherné výhledy. Navštiv místní obchody a restaurace jen pár kroků od pobřeží. A vykoupej se v letních slunečních paprscích!“ vyzvali manželé a slíbili, že si s návštěvníky pořídí nějaké fotky a videa na památku. 

„Budeme tam, abychom tě při příjezdu uvítali a abychom se ujistili, že máš všechno, co potřebuješ. Jídlo a občerstvení bude zajištěno, tak nám dej vědět, jestli máš nějaké alergie nebo stravovací omezení,“ vybídli herci. 

Asi není ani potřeba říkat, že se po luxusní nabídce okamžitě zaprášilo. Kdo ji nakonec ulovil, to ale manželé prozatím neprozradili. 

Video
Video se připravuje ...

Mila Kunisová a Ashton Kutcher pořádali sbírku pro Ukrajinu Instagram

Fotogalerie
58 fotografií