Slavný hollywoodský pár Ashton Kutcher a Mila Kunisová konečně prodali svůj dům v Beverly Hills. Slavná dvojice dala vilu v Coldwater Canyonu, což byla první nemovitost, kterou kdy společně koupili, do prodeje původně za 14 milionů dolarů (304,4 milionů korun). Nového majitele však útulné sídlo našlo až ve chvíli, kdy se snížila jeho cena na 10,4 milionu dolarů (228 milionů korun). To je jen o něco málo více než 10,2 milionu dolarů (necelých 222 milionů korun), než původně tato dvojice zaplatila za dům v roce 2014.

Částka je to sice skutečně závratná, při pohledu na jejich dnes již bývalé bydlo musíte uznat, že stojí za to. Schované na uzavřeném pozemku o rozloze půl akru v horách Beverly Hills, v komunitě Hidden Valley plné celebrit. Vila s kamennou a dřevěnou konstrukcí byla postavena v roce 1999 a uvnitř naleznete pět ložnic a šest koupelen rozmístěných na téměř 7 400 čtverečních stopách obytné plochy, na třech patrech s poctivými dubovými podlahami a ručně vyřezávanými lištami. Mezi hlavní přednosti tohoto domku patří podle prodejců prostorný obývací pokoj s krbem a francouzskými dveřmi, které se otevírají na dvorek, a prosvětlená jídelna.

VIDEO: Tajemství „osudové“ vily Michaela Kocába: Co všechno ukrývá a proč ji koupil?

Video
Video se připravuje ...

Tajemství „osudové“ vily Michaela Kocába: Co všechno ukrývá a proč ji koupil? Kisa Císařová

Od ní je to jenom pár krůčků do bílé kuchyně, která je vybavena směsí historických i moderních spotřebičů, s ostrůvkem uprostřed. Pracující zde naleznou klid v mahagonem obložené kanceláři (v níž je další krb), pohodlí zase nabízí hlavní ložnice s arkýřovými okny, obří šatnou a soukromou koupelnou s luxusní vanou, která nabízí působivý výhled do korun stromů. Každý další pokoj má ostatně vlastní koupelnu i vlastní šatny. Ložnice pro hosty, případně pro zaměstnance, se pak nachází ve spodním patře vily, spolu s vinotékou, posilovnou a saunou. Vše působí vzdušně, světle, čistě... a tak trošku retro.

Na zahradě je samozřejmě veranda s jídelnou pod širým nebem a venkovní kuchyní, nechybí ani bar a bazén ve stylu laguny. Ten je prý dokonce i s jeskyní, v níž si určitě dokázaly jaksepatří vyhrát děti Ashtona a Mily - dcerka Wyatt Isabelle (7) a syn Dimitri Portwood (5). O to, že by teď neměly kde dovádět, se nemusíte obávat. Manželé Kutcherovi stále vlastní ještě moderní sídlo postavené na zakázku kdesi v Kalifornii, a letní domek na pobřeží v hodnotě 10 milionů dolarů (217 milionů korun) ve městě Carpinteria v okrese Santa Barbara.

Fotogalerie
37 fotografií