Nejnovější, tedy již sedmý díl patnácté řady reality show a zároveň také pozoruhodné sociální sondy Výměna manželek, ve které si dvě ženy vymění domácnost včetně partnerů a dětí na dobu deseti dnů, si ve středu 15. února na TV Nova (nebo již nyní na Voyo) rozhodně nenechte ujít. I tentokrát totiž dojde na vyhrocené okamžiky, křik, nadávky a divácky velmi nepříjemný vhled do toxického vztahu dominantního cholerika a uťápnuté ženy. Ale postupně...

Na sídlišti v Karlových Varech v pronajatém třípokojovém bytě žije první rodina. Zuzka (38) je ženou v domácnosti. Její partner Roman (44) je nezaměstnaný. Domácnost sdílejí ještě 3 děti s předchozího Zuzčina vztahu, synové Tonda (19), Petr (15), Béďa (10). Malou Sofinku (3) už mají současní partneři spolu. Zuzanina nejstarší dcera už s maminkou nežije a stejně tak Romanových pět dětí z předchozích vztahů, které tatínek už nevídá.

Roman se staršími nevlastními ratolestmi bojuje. Přijdou mu líné a necítí, že ho respektují. Chtěl by, aby se devatenáctiletý syn už osamostatnil, a to i přesto, že stále studuje. Také by chtěl, aby Tonda už pracoval, přestože on sám práci nemá. Kromě toho je Roman až nezdravě žárlivý a nedůvěřuje moc své manželce, i když manželé většinu času tráví ve svém bytě a údajně spolu i dvakrát, třikrát denně „sexují“. Spoustu oblečení jí dokonce i sám zničil, jenom aby v něm nemohla odejít z domu.

Druhá rodina žije v rodinném domku v obci Dolní Újezd Skoky. Petra (26) pracuje jako pokladní, Jirka (37) pracuje ve výrobě granulí. Žijí spolu osm let, ale prozatím nejsou manželé. Mají spolu tříletého Jiříka. S přihlášením do pořadu přišel Jirka, protože se partneři často hádají ohledně výchovy syna i kvůli práci, jelikož Jirka hodně pracuje a tráví málo času s rodinou. Jirka by si přál, aby si Petra zkusila žít s rodinou, kde je více děti, protože uvažovali o rozšíření vlastní rodiny.

Video
Video se připravuje ...

Divoké hádky ve Výměně manželek: Na novou maminku řve partner i syn TV Nova

Složitější to bude mít v nové rodině rozhodně Petra, kterou přivítá nový manžel a čtyři děti. První nepříjemná chvilka v rodině nastává, když Roman necitlivě vysvětluje Petře, že bude spát v pokoji s Tondou, ale že se nemusí bát, protože „není na holky“. Romanovi se moc nelíbí, že Petra přehnaně uklízí, i když to není potřeba. Velké dusno nastane, když vyjedou na trhy do centra města a Petře se nelíbí, že malá Sofinka není připoutaná v sedačce.

Sofinka je zdrojem mnoha svárů. Petru šokuje, že tříleté děvčátko skoro neumí mluvit a nezná ani základní barvy. Dojde k závěru, že se jí rodiče nevěnují, a několikrát to Romanovi i řekne. Což povede k tomu, že se Roman naštve a bude chtít, aby Petra už nic v jeho domácnosti nedělala. Na Petru nebude sprostý jen Roman, ale i patnáctiletý Petr. Naopak si s ní rozumí Tonda, se kterým si slibují, že se určitě potkají i někdy po natáčení, třeba o prázdninách. To je ale zjevně proti srsti Romanovi. „Běž si za kámošem,“ vysmívá se Petře.

Zuzana v novém domově se bude starat kromě manžela a malého Jiříka i o slepice. S novým partnerem Jirkou si poměrně rozumí, řeší spolu své vztahy. Zuzana v minulosti neměla zrovna štěstí na partnery - prvním manželství ji muž bil, a stejně tak i děti. Když se nad Zuzanu postavil s nožem, zasáhl nejstarší, tehdy třináctiletý syn.

Dalo by se sice říct, že si s novým partnerem moc nepomohla, ona to tak však vůbec  nevnímá. „Roman je super chlap, ale ta volnost tam není. A asi ani nebude. Ale radši bejt zavřená doma a chodit ven s ním, než aby mě doma týral a mlátil,“ má Zuzana jasno. Přesto si v novém domově uvědomí, že víc než po manželovi se jí stýská po dětech...

Fotogalerie
34 fotografií