Úspěšná reality show Výměna manželek odstartovala ve středu 11. ledna svou již patnáctou sezónu premiérovým dílem, v němž představila maminku Petru z českého paneláku, která se v rámci této podivuhodné sociální sondy přestěhovala na slovenský venkov, a maminku Mariannu ze Slovenska, která naopak zamířila do Petřina malého bytu uprostřed Kladna. Pro obě to byl velký šok a velká psychická zátěž - zejména tedy pro žárlivou Petru, kterou její životní partner před odjezdem do nového, dočasného popichoval, že to bude „zkoušet“ na svou dočasnou manželku.

Zatímco Marianna byla nemile překvapená z toho, kolik alkoholu Tomáš denně vypije (a nevidí na tom nic špatného, naopak tvrdí, že „dát si o víkendu ke snídani pivo je zdravá věc“), jak moc času tráví na telefonu a kolik peněz jeho domácnost utrácí za zbytečnosti, Petra v druhé rodině téměř nespala a užírala se vlastními paranoidními představami. I když Slovák Igor, manžel Marianny, o své ženě nepochybuje, Petra měla pořád slzy na krajíčku. Před Výměnou navíc přistihla svého muže, že si píše s jinou - a možná i proto jí nakonec povolí nervy a natáčení předčasně ukončí.

„Čtyři dny, ty vo*e. To bude kvůli dětem a kvůli žárlivosti. Ona si myslí, že tady spolu 3x, 4x denně trt*áme, ty vo*le. Do pr*ele, ty vo*e, 100 litrů v p*či,“ vztekal se Tomáš. Mariannu zaskočilo, že jejího prozatímního partnera vůbec nezajímá, co se stalo, řeší jenom to, že přišel o peníze. Právě finance jsou totiž něco, s čím si v druhé rodině nedokáží adekvátně poradit. Jak Marianna sama podotkne, mají peníze na to, aby Petra měla tetování, umělé řasy či napletené vlasy za desítky tisíc, ale s dětmi na výlety nikdy nikam nevyráží. A nemají ani doma dost nábytku...

Petra sama přiznala, že žijí doma pouze z její mateřské, příspěvku na bydlení - a aby si udržovali doma nějaký komfort, chodí Tomáš každých 14 dní za sedm stovek darovat krevní plazmu. Petra si zase nechává odebírat vajíčka, jelikož za každé dostane 30 - 40 tisíc. Na manžela, za kterého platí pivo, cigarety i paušál na mobilní telefon, protože on sám je nezaměstnaný a podporu nepobírá, práskne i to, že si občas přivydělá... nelegálně. „Občas udělá kšeft nebo 'poděl', což znamená, že obere člověka. To už nedělá, ale v minulosti to dělal...“ prozradila.

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Záhada jménem bidet TV Nova

Také Marianna se před kamerami neubránila slzám. Zhroutila se v marné snaze uklidit všechen ten nepořádek a špínu, ve které vyrůstají dvě malé děti. „Já bych za své děti i dýchala, kdybych mohla, ale oni žijou jen jeden pro druhýho a to, co je s dětmi, mají úplně v p*či,“ sesypala se. Později připustila, že Petřino rozhodnutí ukončit show v polovině kvituje s povděkem: „Nezlob se na mě, ale vy žijete tak depresivním způsobem života, že jsem ráda, že už jdu domů,“ řekne Tomášovi. 

Mezi osmi očima se pak vyměněné maminky pohádaly jak kvůli nefunkčnímu vztahu Petry a Tomáše, tak kvůli vedení domácnosti, a Petra si nakonec svou frustraci vybila na Tomášovi. Ačkoliv ten se dušoval, že se změní, ona mu už nevěřila a chtěla, aby se odstěhoval. „Jak přijdou peníze, tak je konec. Já si seženu bydlení, rozvedu se s ním, vezmu holky a půjdu pryč, protože takovej člověk, to nemá cenu,“ vzlykala. První díl 15. sezóny tedy skončil velice smutně...

Fotogalerie
17 fotografií