V nejnovější epizodě reality show Výměna manželek, která se leckdy zvrhne v prapodivnou sociální sondu, se diváci setkají s rodinou, která žije v Kojetíně – s Vlaďkou (48), Pepou (38) a Míšou (13). Vlaďka a Pepa jsou spolu dva roky a svůj vztah považují za harmonický. Maminka se netají tím, že účast v pořadu byla jejím snem, protože chtěla na vlastní kůži zkusit, jak vypadá takové natáčení. „Nechceme změnu, ať všechno zůstane při starém,“ hlásí Vlaďka dopředu a směje se, že deset dnů bez partnera vydrží, aniž by se jí nějak zvlášť stýskalo.

Na druhé straně nás čeká rodina, co žije v Pečkách - Katka (36), Jirka (38), Sam (14), Adriana (12) a malá Sofie (1). Pár se seznámil před dvěma lety na benzinové pumpě, kde Katka pracovala, nyní jsou už rok manželé a mají malou dcerku, zatímco dvě starší děti pocházejí z Katčina předchozích dvou vztahů, každé má jiného tatínka. Jako rodina však prý fungují na jedničku, a oba partneři si sebe, alespoň podle svých vlastních slov, vzájemně moc váží. Jediné přání by v této rodině měla Katka – chtěla by, aby jí ostatní členové domácnosti více pomáhali.

VIDEO: Výměna manželek: Náhradní maminku rozplakal život dcery!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Náhradní maminku rozplakal život dcery! TV Nova

Katka bude trochu překvapená z chodu své náhradní domácnosti. Hlavně ji udiví desítky papoušků, kteří s rodinou obývají byt a každý den po něm volně poletují. Co ji ovšem bude hodně trápit, je třináctiletá Míša. Ta totiž nemá žádné kamarády a téměř nikam nechodí. Když potom začne pátrat, zjistí, že prošla šikanou a neměla to lehké se svým biologickým otcem. „Myslím, že má sebevědomí na nule, je mi jí líto. Já bych se zbláznila, kdybych byla v její situaci,“ konstatuje Katka ohromeně a dokonce se i rozpláče.

Citlivou Katku zkrátka osud děvčete, co si prošlo i domácím násilím, velmi zasáhne. Rozhodne se, že udělá všechno pro to, aby jí ukázala, že se dá žít i jinak, a že existují způsoby, jak se cítit lépe. Zda se jí tento plán ale povede zrealizovat a skutečně zapracovat na tom, aby se dospívající slečna líbila sama sobě, to se můžete přesvědčit na vlastní oči ve 20,20 na TV Nova.

Fotogalerie
26 fotografií