Každý po svém... „V době, kdy se plánovalo natáčení, jsem dostala nabídku na celovečerní film,“ svěřila deníku Aha! Eva. To, že s ní Nova do další řady nepočítá, vlastně nepřímo uvítala.

„Přemýšlela jsem, jak obě natáčení skloubit. Když přišlo rozhodnutí seriál refrešovat a vrátit na obrazovku Davida Prachaře a Zuzanu Kajnarovou, celé moje rozhodování se samo vyřešilo,“ konstatovala herečka spokojeně. Nyní může dát všechny síly novému projektu. „Postavy ze seriálů odcházejí a přicházejí, je to přirozená součást naší profese, a ostatně ve Specialistech to není poprvé. Na natáčení budu ráda vzpomínat jako na ve všech směrech intenzivní a hezké tři roky,“ dodala Eva.

Jacob se na rozdíl od ní k odchodu z oblíbeného seriálu nevyjádřil. Telefon nebral a na SMS zprávy až do uzávěrky dnešního vydání Aha! nereagoval. Licence je bohužel daná a nemilosrdná. Když dvě postavy nastupují, musí dvě figury odejít. Tým vyšetřovatelů je čtyřčlenný a přes to nejede vlak.

13 režisérů

Režijní taktovku seriálu se sledovaností okolo milionu diváků si už 5 let střídavě předávají Peter Bebjak, Peter Magát, Lukáš Hanulák, Dan Wlodarczyk, Michal Blaško, Braňo Mišík, Róbert Šveda, Roman Valentko, Daniel Rihák, Zuzana Marianková, Roman Fábian, Matúš Ryšan a Ondrej Hraška.

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Specialistů Martin Dejdar: V nových dílech přijdou zajímavé zvraty! David Turek

Fotogalerie
46 fotografií