A není to pro Krampola věru snadný úkol, i když spolupracuje ze všech sil. Musí se totiž potýkat s různými překážkami. Především s tím, že jeho partnerka je vdaná a její manžel nečekaně nablízku.

„Jirku jsem nechala většinu scén odehrát jen ve spodním prádle,“ přibližuje hercův part autorka scénáře a zároveň režisérka filmu Láska na zakázku Eva Toulová (32).

„Musel také několikrát skákat do skříně a užívat doplněk stravy na podporu erekce,“ pokračuje filmařka. „Jirkovi se scénář moc líbil, a tak jsme si plácli téměř okamžitě,“ netají svou radost Toulová.

„Postelová scéna? Jsem tam lítal celej den jak šus!“ stěžuje si naoko herec. Jak se svěřil Blesku, točilo se mu dnes stejně skvěle jako zamlada. „Neviděl jsem rozdíl. Taková honička, jako sranda to byla. Ona mě láká do postele a já prchám do skříně.“ 

A jak to dopadlo? „Nakonec mě její manžel stejně načapá a já tu reklamu dělat musím, i když se mi ji vůbec dělat nechce,“ popisuje herec, jak vše dopadne. Ale hned taky hrdě a vážně dodává: „Ve skutečnosti jsem ale nikdy žádnému nátlaku nepodlehl.“ 

Sexistický Vydra a nadšená režisérka

Film Láska na zakázku by se měl objevit v kinech v polovině příštího roku. Výraznou postavu sexistického šéfa ztvárnil ve filmu Láska na zakázku Václav Vydra (66). Blýskne se v něm scénou, kde svou mladou podřízenou, kterou hraje sama režisérka Eva Toulová, nazve odbornicí na erekci. S despektem a urážlivým gestem jí potom přidělil jistou zakázku jen proto, „že je žena, že“.

Až by mu to člověk i věřil! „Mám rád, když si můžu zahrát typy lidí, které se úplně neztotožňují s mým názorem,“ řekl Blesku během natáčení Vydra. „I když to není rozsahem velká role, do filmu podle mě přidává takovou pěknou barvičku,“ raduje se z hezké herecké příležitosti.

Eva Toulová nešetří nad Krampolovým výkonem slovy uznání. „Jirka mě překvapil svou energií a skvělými postřehy a nápady. Natáčeli jsme celý den a on hrál takřka ve všech obrazech,“ ocenila jeho výkon. „Chtěla bych mít v jeho věku tolik elánu,“ přeje si režisérka.

Maximálně byl ale spokojený i Krampol: „Musím pochválit režisérku. Byl jsem velmi mile překvapený, jak takhle mladá přesně věděla, co chce... A k tomu příjemná kolegyně herečka. Bylo to bezvadný,“ vrací jí herec kompliment.

Video
Video se připravuje ...

Jiří Krampol 2 roky po smrti manželky: Uspali ho! Proč? Hana Höschlová

Fotogalerie
85 fotografií