Vladimír Čapek byl od počátku jasným adeptem na výhru. V soutěžích předváděl komplexní výkony, naprosto fenomenální byl, co se „sbírání“ individuálních imunit týče, jeho strategie byla přímá a jasná... U svých protihráčů sice ztrácel body pro způsob, jakým svou hru prosazoval, a též  kvůli přátelství s neoblíbeným a upovídaným truhlářem Adamem Raiterem (33). V závěru však skoro všichni sami uznali, že byl zkrátka nejlepší.

Pyšná na něj pak byla nejenom přítelkyně a dvě dcery, ale i jeho o 17 let mladší nevlastní sestra Eva Perkausová, která na sociální síti prozradila, že jej láskyplně oslovuje jako „Vládíka. Nemá toto oslovení rád, ale já mu tak říkám od mala“.

Kromě toho také vylíčila, jak moc se chtěl této reality show zúčasnit... „Fanouškem této hry byl snad vždycky. A vím, jak moc se toužil tam dostat. Nesmírně jsem mu to přála, ale pořád mu to nevycházelo. Když se hlásil do Robinsonova ostrova, buď neprošel, nebo se jindy projekt už během castingů zastavil...“ popisovala na instagramu martyrium, které musel Vláďa podstoupit. „Když mi řekl, že jde na casting Survivoru, už jsem ani neřešila, že by mu to mohlo vyjít. A vyšlo! Oznámil nám to na Vánoce, jen pár dní před odletem...“

VIDEO: Adam Raiter ze Survivora: Bylo to tvrdý, ale jinak, než jsem čekal. Po tom, kdo vyhraje, nepátrám...

Video
Video se připravuje ...

Adam Raiter ze Survivora: Bylo to tvrdý, ale jinak, než jsem čekal. Po tom, kdo vyhraje, nepátrám... Markéta Reinischová

 

Ona sama pak byla jeho největší fanynkou. „Každý díl jsem prožívala naplno. Chodila tam a zpět po obyváku, fandila, smála se, brečela a pokládala si otázku, jaká je pravděpodobnost, že se dostane do sloučení? No, možná by to mohl zvládnout. Ale vyhrát? Těžko, každý se ho tam chce přece zbavit...“ Když pak přes všechny klacky, co mu ostatní házeli pod nohy, přece jenom vyhrál, uvědomila si, že je pro ni bratr „příkladem, že kdo si jde za svým snem a nevyjde to napoprvé ani napodruhé, neměl by to vzdávat“.

 To, že z Dominikánské republiky přijel jako vítěz, netušila. Měl totiž smluvně zakázané prozradit výsledek, a kdyby to porušil, čekal by ho vážný postih. Neřekl to dokonce ani svým nejbližším... „Kamarádi a známí mi nevěřili, že jsem ani po jeho návratu domů nevěděla výsledek. Opravdu ne. Ani já, ani nikdo z jeho okolí. Naopak se nám snažil říct tajnou informaci, kterou by vůbec neměl říkat, že ve finále se mu moc nedařilo. A my jsme mu to fakt věřili - a on pak přiveze trofej!“ rozplývá se šťastná Eva.

Fotogalerie
130 fotografií