Alkohol tekl proudem, všichni se skvěle bavili... A od toho už je jenom krůček k tomu, aby se pak něco trochu zvrtlo. Vždyť kdo by to neznal... Tak by se dal stručně popsat večírek televizní stanice Nova, který se konal ve čtvrtek večer v Praze. Na všech zúčastněných bylo vidět, že po dlouhé, koronavirovou pandemií vyvolané pauze ve společenském životě jim podobné akce velmi chyběly, a tak mnozí tento večer pojali, jako kdyby byl jejich poslední...

Projevilo se to pak především na konci, kdy se hosté začali rozcházet do svých domovů. Postupně začali odjíždět zhruba tak kolem půlnoci, definitivní konec byl pak ve dvě ráno. Někteří z návštěvníků akce pak měli problém domů dojít. Našli se tací, co se pokusili ustlat si v trávě, jiní zkoušeli odpočívat na kraji vozovky, dokonce došlo i na trochu toho objímání stromečků, asi aby dotyčné dámy nabraly sílu na další cestu... A nechybělo ani obligátní močení u plotu.

VIDEO: Dana Morávková: Kterému kolegovi strhla kalhoty, pod kterými byl naostro?  

Video
Video se připravuje ...

Dana Morávková: Kterému kolegovi strhla kalhoty, pod kterými byl naostro? Markéta Reinischová

Bylo to zkrátka divoké, o tom není pochyb – a vy se o tom můžete přesvědčit v naší galerii.

Tam uvidíte mimo jiné i patřičně rozjeté celebrity jedné z nejsledovanějších českých televizních stanic – Ivetu Lutovskou Vítovou (38) v krásných šatech, prchající z párty jako Popelka z plesu, líbačku herečky Dany Morávkové (50) a jejího manžela Petra Maláska (57), rozdivočeného Martina Pouvu (58) se Zdeňkem Mahdalem (61) anebo okouzlující Lucii Borhyovou (44) s výraznou rudou rtěnkou.

Fotogalerie
86 fotografií