Iva Sarauerová je hrdou maminkou dvou synů Kvida a Huga. Manželství s jejich tatínkem ovšem dopadlo neslavně, ale možná právě díky tomu, že se jí nedařilo v lásce a její finanční situace tehdy také zřejmě nebyla nejlepší, začala s pečením dortů už na mateřské.

 „Dorty peču 13 let. To, kde jsem je opravdu dřina třinácti let. Začínala na mateřské. Byl to masakrrrrr. Dlouhé noci, rána... to jsem ani nespala. Mnohdy se ex vracel z hospody k ránu, děti se budily a já dodělávala dort... Kdybyste jen tušili, čím vším jsem si musela projít, abych byla tady,“ prozradila už dříve Ivka a není se čemu divit, že se takové manželství rozhodla ukončit. Ovšem ani to nebylo úplně snadné, manžel se jí totiž mstil dál. „Udával mě na soud, že dělám dorty načerno, a já si musela udělat živnost,“ prozradila.

Teď už je ale Ivky život úplně někde jinde, má velmi slibně rozjetou cukrářskou provozovnu a navíc se jí konečně daří a na poli lásky. Na sociálních sítích totiž konečně ukázala svého nového přítele a nutno říci, že dvojice vypadá nejen velmi spokojeně, ale hlavě zamilovaně. „Moje druhá polovička je konečně tady,“ napsala k jedné sérii zveřejněných snímků, mezi kterými nechybí ani jejich polibek. Očividná spokojenost páru neunikla ani jejím fanouškům a sledujícím. „Jeee a jak vám to spolu sluší. Ať jste spolu moc šťastní. Moc vám to přeji,“ napsala jedna a mnoho dalších se vyjádřilo stejně.

Jak moc je jejich láska hluboká, ukázala svým sledujícím 1. května. „Krásný 1. máj… Lásko moje milovaná nejmilovanější… Ať je každý den plný lásky a nikdo neskončí. Přeji hafo lásky všem. Nic není víc. A kdo ji nemáte, tak nebojte… ona přijde! Věřte mi. Já taky věřila a nikdy jsem nepřestala pochybovat. Každý tu svoji druhou polovičku někde má. Ona si vás najde a opravdu moment, kdy to budete nejmíň čekat. A na to nejlepší se vyplatí počkat,“ napsala na instagram a dodala tak odvahu a trpělivost i těm, kdo na svou lásku stále ještě čekají.

Video: Upekla narozeninový dort pro Karlose, ten ani neochutnal. Proč?

Video
Video se připravuje ...

Upekla narozeninový dort pro Karlose, ten ani neochutnal. Proč? Videohub

Fotogalerie
47 fotografií