Romana Boukalová je velmi odvážná, ač za své dřívější sdílené fotky na kterých se ukázala jen ve spodním prádelku dostala od některých svých sledujících pořádně naloženo, neskončila s tím. Ba naopak ukázala, jak její tělo vypadá v realitě, když se zrovna nesnaží o sexy fotku na instagram.

„Upřímně ani nevím, co k tomu napsat. Každý se tady tváří jak je dokonalý, všechno je růžové a sluncem zalité (teď neberme v potaz Ukrajinu). Ale i já jako obyčejný člověk kolikrát své pravé city schovávám za smích a úsměv, aby nikdo neviděl tu slabost, kterou nechci ukazovat,“ napsala ke snímkům, které na svém profilu sdílela naposledy.

A nutno říci, že snímky jsou opět velmi odvážné. Na prvním z nich je zachycen její zadeček jen ve spodních kalhotkách. Druhý snímek je ještě odvážnější, Romana totiž ukázala, jak její tělo vypadá, když nezatáhne břicho.

Rozdíl mezi snímky je obrovský, ale dokonale zachycuje to, co Romana chtěla ukázat: rozdíl mezi instagramem a realitou. Její odvahu právem ocenili její sledující.„BOHYNĚ! díky za tenhle příspěvek, je jich potřeba na instagramu více," stojí v jednom z komentářů pod snímky.  „Romanko, jste krásná, přirozená a jedinečná ženská, taková jaká jste. Nikdo nejsme dokonalí. Kašlete na hejty, hlavu vzhůru,“ napsala jí jedna z fanynek a možná měla na mysli debatu, která se strhla pod jedním z jejích předchozích příspěvků. „Holka, příště si ještě před tím než se začneš fotit, skoč na pedikúru,“ napsala jí tehdy jedna ze sledujících. „Na to, jak jsi ošklivá a oplácaná ti teda sebevědomí opravdu nechybí,“ napsala další.

A právě podobné komentáře dodaly někdejší televizní nevěstě dost odvahy na to, aby ukázala své tělo bez příkras. V dnešní době na to má odvahu jen málokdo, ale Romana dokázala, že před svými sledujícími nepotřebuje nic skrývat. Mrkněte do naší galerie a posuďte sami, zda se vám Romana líbí víc přirozená nebo se zataženým bříškem kvůli hezčí fotce.

Video: Reality show stojí na konfliktu, vztah na souladu. Úspěšnou Svatbu na první pohled považuje koučka za zázrak

Video
Video se připravuje ...

Reality show stojí na konfliktu, vztah na souladu. Úspěšnou Svatbu na první pohled považuje koučka za zázrak Markéta Volfová, Lukáš Červený

Fotogalerie
44 fotografií