Herečka Blake Livelyová, která se proslavila díky seriálu Super drbna, a její muž Ryan Reynolds (45) jsou skutečně sehraným párem, který si ze sebe rád a s gustem dělá vzájemně legraci. Nechtěně ale ukrást svému partnerovi světlo ramp a zájem všech novinářů, to je pořádné faux-pas... A v případě Blake k němu došlo během newyorské premiéry sci-fi akčňáku Projekt Adam, kde ztvárnil hlavní roli právě její manžel.

Krásné herečce to jako vždy velice slušelo - pro tuto příležitost zvolila rozevláté, duhové šaty, s pořádně hlubokým dekoltem, v němž vyniklo její poprsí. Vše pak doplnila výraznými kulatými náušnicemi. Blake se však poněkud vymstil velký rozparek, který jinak odhaloval její štíhlé nožky až vysoko po stehno. A občas trochu zápasila i s vlečkou.

VIDEO: Páry, které se daly dohromady během natáčení

Video
Video se připravuje ...

Páry, které se daly dohromady během natáčení Videohub

V jedné nestřežené chvíli se pak všichni přesvědčili, jaké si na tuto slavnostní událost oblékla spodní prádlo - pod nádhernou róbou se skrývaly tělové „bombarďáky“', které herečka určitě nezamýšlela dát všem na odiv. Livelyová, která má s Reynoldsem tři dítka, syna Jamese (7) a dcery Inez (5) a Betty (2), se svému trapasu každopádně zasmála. A jistě se dobře pobavil i její muž, představitel Deadpoola.

Fotogalerie
75 fotografií