Svědkové uvedli, že Taron Egerton zkolaboval uprostřed show. Podle informací serveru The Independent seděl v publiku lékař, který herci pomohl. Po čtyřicetiminutové pauze v představení, vystoupila jeho režisérka Marianne Elliotová a oznámila, že Taron je v pořádku.

Představení ovšem nedohrál, role se ujal jeho náhradník Joel Harper Jackson, který premiéru dohrál.

„Během večerní premiéry hry Mika Bartletta Cock v divadle Ambassadors Theatre Taron Egerton ke konci představení omdel. Lékař, který byl v publiku, se Taronovi ihned po incidentu věnoval, a i když se cítil dobře, bylo rozhodnuto, že Taronův náhradník, Joel Harper Jackson bude pokračovat v roli, aby dokončil představení,“ stojí v oficiálním prohlášení produkce.

6. března se svým fanouškům ozval i sám herec, aby své příznivce uklidnil. „Jak někteří z vás možná slyšeli, včera večer jsem omdlel během prvního představení COCK, jsem úplně v pohodě. Mám trochu bolavý krk a pohmožděné ego, ale jsem v pořádku,“ uvedl prostřednictvím Instagramu.

Ve hře, která sleduje příběh gaye Jonatjhana Baileyho, který začne pochybovat o své sexualitě a dlouholetém příteli (Egerton) poté, co se zamiluje do ženy (Jade Anouka) by se měl Taron objevit už 7. března. Původní datum premiéry mělo ovšem být už v červnu 2021.

Video: Smrt Dolejše ze Šlapeta a první slova manželky. A Krampolovo nejhorší natáčení

Video
Video se připravuje ...

Smrt Dolejše ze Šlapeta a první slova manželky. A Krampolovo nejhorší natáčení Bára Horáková, Lukáš Červený, reuters

Fotogalerie
8 fotografií