Bývalá hvězda nekonečného seriálu Ulice Patricie Solaříková, která si vzala příjmení manžela Tibora Pagáče, se odvázala. Na sociální síť umístila fotku, na které je úplně nahá! Ale tak jednoduché to se zveřejněním odvážného snímku nebylo.

„Tuhle fotku jsem už jednou postla, čemuž předcházela konzultace s manželem, maminkou, pěti kamarádkama a mojí manažerkou... Všichni mi napsali, že je ta fotka moc hezká, ale ať se asi připravím na blbý kecy... Tak jsem si řekla, že se hecnu a dám to tam... Po pěti minutách jsem to psychicky nevydržela a fotku smazala, protože jsem se bála, že tam bude miliarda komentů ve stylu ‚To nemáte zapotřebí‘, ‚To bych od Vás nečekala‘, ‚Teda Patricie‘ atd. atd. atd.... Smazala jsem to ještě dřív, než to někdo stihl okomentovat hnusně,“ přiznala herečka, která je novou posilou seriálu Modrý kód na Primě. 

Ale pak se hecla a rozhodla se fotku opět zveřejnit. „Řekla jsem si, že je to celý absurdní, že se odmítám bát dát si fotku na VLASTNÍ instagram kvůli tomu, že mě lidi budou hejtit. Takže na to prdim! Můj instáč, můj zadek, moje pravidla,“ dodala nová posila primáckého seriálu Modrý kód. A dobře udělala, její zadek už má téměř 55 tisíc lajků!

VIDEO: Hvězda Ulice Patricie Solaříková: Za volantem se měním v dračici!

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Ulice Patricie Solaříková: Za volantem se měním v dračici! Markéta Reinischová, Petr Soukup

Fotogalerie
30 fotografií