Třetí série Za sklem je sice věnována především vraždě investigativního novináře Jána Kuciaka (†27) a jeho partnerky, diváci však nejvíce oceňují výkon Maroše Kramára, který svou postavu slizkého a arogantního podnikatele Voznera ztvárňuje skutečně bravurně. Slovenský herec si sice stěžuje, že se z něj pomalu, ale jistě stává „herec jedné role“, jelikož se s ním novináři nechtějí bavit o ničem jiném, než o jeho seriálovém ztvárnění podnikatele Mariana Kočnera (56), nutno však uznat, že sympatický moderátor Zázraků přírody zde podává opravdu vynikající výkon.

V posledním díle příběhu inspirovaném kauzami a postavami, které tahají za nitky na Slovensku, ovšem ukázal mnohem více než jenom svůj herecký talent. Dva policisté, které hrají Ján Koleník (39) a Tomáš Maštalír (42), totiž zákeřného Voznera přišli vyslechnout přímo do masážního salónu, kde ho vyruší během masáže. Marošův Vozner s arogantním výrazem na tváři pak s vyšetřovateli mluví zcela nahý, k divákovi, přilepenému k televizní obrazovce, otočený zády: Čímž dává všem na odiv své vysportované tělo a především pevné pozadí. I po šedesátce se rozhodně může pochlubit sexy postavou!

Přestože se Kramár původně na svého záporáka těšil, v těchto rolích ostatně vždy exceloval, a liboval si, že konečně někdo sebral odvahu zdramatizovat skutečné události, k nimž došlo ve slovenském podsvětí i na politické scéně, záhy se ukázalo, že zvrácený svět plný peněz, politické moci, mafiánských praktik, podvodů a zločinů (i zločinců) nejhrubšího zrna je možná až příliš velké sousto. „Víte co, mně už celý Vozner a celý Kočner skutečně leze na nervy,“ povzdechl si docela nedávno pro magazín Šarm.

VIDEO: Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit!

Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit! redakce Blesk

Fotogalerie
57 fotografií