Informace se jako první objevila během pondělí na stránkách divadla Semafor, kde talkshow vzniká. Následně ji potvrdil i sám Šíp. „Jsem v karanténě a proto netočíme,“ napsal Blesku. Při bližším dotazu na Kavčí hory vyšlo najevo, že těch, co přišli do kontaktu s někým covid pozitivním, je v týmu pořadu více.

Poběží reprízy

„Covidová karanténa se bohužel nevyhnula ani Všechnopárty. Týká se jak hostů, tak i důležitých členů štábu. Věříme, že 14. února už budeme zase natáčet,“ napsal Blesku mluvčí ČT Filip Platoš s tím, že tento a příští pátek nahradí plánované díly reprízy. Mezi těmi, které měl Šíp přivítat ve své předtočené show tento pátek, měli být návrhář Osmany Laffita (56), herec Jan Čenský (60) a zpěvák Richard Krajčo (44). Kdo z nich musel do karantény, není jasné.

Je očkovaný

Sám Karel Šíp už loni řekl, že je proti covidu očkovaný. Ještě, než podstoupil vakcinaci, se bál chodit mezi lidi a cokoliv natáčet. Před kamery se po půlroční pauze vrátil loni na jaře v pořadu Minišou, kdy v prázdném divadle Semafor vítal vždy jen jednoho hosta. Všechnopárty pak začal znovu natáčet na konci loňských letních prázdnin.

Video: Zpověď manžela Křížkové: Nejtěžší bylo říct to dětem. A Šíp odpískal Všechnoparty 

Video
Video se připravuje ...

Zpověď manžela Křížkové: Nejtěžší bylo říct to dětem. A Šíp odpískal Všechnoparty Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
30 fotografií