Již před nějakým časem oznámila produkce České televize, že se v současné době nové díly divácky oblíbené Všechnopárty nenatáčí. Karel Šíp se totiž bránil tomu, že by další epizody vznikaly bez publika sedícího v hledišti, a tak ČT musela po nějaký čas jenom reprízovat úspěšné starší díly. V lednu se sice mělo začít znovu natáčet, pak ale na naši republiku udeřila další vlna covidu. „Pan Šíp se nakonec kvůli pokračující epidemii rozhodl ještě premiérové díly nenatáčet. Bojí se,“ sdělil v lednu Nedělnímu Aha! zdroj ze štábu, který měl možnost vidět do zákulisí. Nyní je polovina března – a situace se nezlepšila. Ba spíše naopak.

Všechnopárty proto nahradí podstatně komornější talkshow Minišou, kterou ČT1 poprvé odvysílá 27. března. „Neustálé čekání na zmírnění vládních opatření, které se však nedostavuje, mě přivedlo k úvaze – když takřka nic nelze, lze vůbec něco? A toto je výsledek: v prázdném divadle, bez diváků, lze vést rozhovor s jedním hostem ze vzdálenosti předepsaných dvou metrů, čili do těchto parametrů se pokud možno vejít,“ vysvětlil podle serveru MediaGuru Karel Šíp. 

V prvním díle se diváci mohou těšit na Jiřího Suchého (89), Zdeňka Svěráka (84) a Jiřinu Bohdalovou (89). Všechny tyto osobnosti se pro svůj pokročilý věk nacházejí v nejohroženější skupině lidí, pro které by nákaza koronavirem mohla být fatální, a i z toho důvodu je potřeba k celému pořadu přistupovat docela jinak, tedy nově.

VIDEO:  Karel Vémola: Díky Všechnopárty na mě hodně lidí změnilo názor

Video
Video se připravuje ...

Vémola: Díky Všechnopárty na mě hodně lidí změnilo názor iSportTV

Nový koncept pořadu zaujal vedení České televize. „Jestli má někdo cit pro výběr zajímavých hostů a schopnost je vyzpovídat tak, že se dozvíte něco nového i o těch osobnostech, které velmi dobře znáte, je to právě Karel Šíp. Jeho nápad na divadelní rozhovory mezi čtyřma očima mě zaujal a jsem ráda, že nezůstalo jen u smělých plánů, ale že diváci České televize už brzy sami uvidí hned několik skvěle natočených dílů,“ slibuje kreativní producentka ČT Lucie Kapounová.

„Určitě to není náhrada za Všechnopárty. Ta má své fanoušky, své diváky, a já věřím, že k jejímu natáčení se vrátíme hned, jak to bude možné. Ale než se tak stane, je tu Minišou,“ dodala.

VIDEO: Karel Šíp na rozloučení s Josefem Mladým(†63): Měl by srandu i z vlastního pohřbu

Video
Video se připravuje ...

Karel Šíp na rozloučení s Josefem Mladým (†63): Měl by srandu i z vlastního pohřbu Tereza Kühnelová, Jan Jedlička

Fotogalerie
29 fotografií