Česká televize měla první, premiérový díl Všechnopárty odvysílat v pátek 29. ledna večer, v repríze pak o den později odpoledne. Příznivci tohoto pořadu se již nemohli dočkat. Jenže z programového oddělení Kavčích hor nyní dorazilo do médií toto smutné sdělení: „V pátek 29. ledna změnou zařazujeme ve 21:35 pořad Všechnopárty, reprízu z loňského roku se Štěpánem Kozubem, Františem Ringo Čechem a Dominikou Gawliczkovou. Rušíme plánovou premiéru Všechnopárty.“

Vysvětlení je nasnadě. „Pan Šíp se nakonec kvůli pokračující epidemii rozhodl ještě premiérové díly nenatáčet. Bojí se,“ sdělil Nedělnímu Aha! zdroj ze štábu, který má možnost vidět do zákulisí.

„Nové díly ještě netočím, poběží reprízy,“ reagoval také na dotaz bez dalších podrobností sám moderátor Karel Šíp. Vzhledem k vyššímu věku, kvůli kterému by mohl být při nákaze virem covid-19 průběh nemoci fatální, a také občasným zdravotním trablům je na sebe velice opatrný, a tak raději sedí zavřený doma a mezi lidi takřka nevychází.

VIDEO: Karel Šíp na rozloučení s Josefem Mladým(†63): Měl by srandu i z vlastního pohřbu

Video
Video se připravuje ...

Karel Šíp na rozloučení s Josefem Mladým (†63): Měl by srandu i z vlastního pohřbu. Tereza Kühnelová, Jan Jedlička

Jeho Všechnopárty se přitom těší obrovské popularitě, baví české diváky už přes 15 let. Vzniklo neuvěřitelných 618 dílů v 16 řadách. Člověčí povídání, lehkost, nadhled, to je talk show, co se na obrazovkách ČT ukázala poprvé 24. listopadu 2005. Prvním tématem byl alkohol, a zasvěceně o něm hovořili herci Miroslav Etzler (56) a Roman Skamene (66). Sekundoval jim tehdy uznávaný psychiatr Karel Nešpor (68).

Kdy se ovšem známý bavič rozhodne nové díly Všechnopárty natáčet, zatím není jasné. A neví to ani štáb ČT. Šíp totiž odpískal už zábavnou Silvestrovskou Všechnopárty, kterou měl natáčet v závěru roku. I od toho ale známý herec, jenž kdysi moderoval například Šípoviny, nakonec ustoupil, a nabídl alespoň sestřih svých nejlepších hostů z loňského roku, který uvedl z prázdného hlediště divadla Semafor. Tam jinak Česká televize Všechnopárty natáčí...

VIDEO: Bohdalová se Šípem pouští hrůzu: Pomalovaní předvedli bojový tanec!

Video
Video se připravuje ...

Bohdalová se Šípem pouští hrůzu: Pomalovaní předvedli bojový tanec! Amfora

Fotogalerie
29 fotografií