Zpráva o Mázlově smrti dramaticky uzavře první čistě internetovou sezonu seriálu, jenž se loni přesunul z vysílání TV Nova na její web Voyo. „Na kolonu, ve které váš manžel cestoval, zaútočilo komando drogového kartelu. Váš manžel byl bohužel mezi postřelenými. Umřel namístě s pěti dalšími lidmi,“ těmito slovy oznámí Čestmírově ženě Aleně v podání Michaely Badinkové (43) smutnou zprávu.

Ostatní členové rodiny Mázlových a přátelé tomu vůbec nemohou uvěřit. Čestmír, který odjel na lékařskou misi do Mexika, má být mrtvý po brutálním útoku mafie? A co se bude dít dál? Ostatně i diváci mají o svou oblíbenou postavu strach. Už jen proto, že si oblíbili Petra Rychlého, který by jim chyběl.

A pravda je taková, že minimálně o jeho herecké výkony do budoucna rozhodně nepřijdou. Deník Aha! kontaktoval manažera Petra Rychlého a ten zcela rázně tvrdí: „Petr v Ordinaci rozhodně nekončí!“

Televize navíc přiznala, že by se měl Čestmír nadále objevovat ve snech své manželky. Ovšem na podobné záběry v minulosti stačily i archivní záběry, tak jak to tedy je? Bude Rychlý v Ordinaci hrát i nadále? Ze slov jeho manažera vyplývá, že ano.

Sám herec přitom mlží... „Nikdo není nesmrtelný, ani Čestmír Mázl! Možná ho spousta diváků bere jako nesmrtelného, a to mě moc těší. Jen čas ukáže, jestli seriálový život Čestmíra Mázla skutečně takový je...“  Zda jeho postava skutečně zemřela, nebo ne, neprozradil.

A Mázlova smrt navíc v seriálu nebude vidět.  Tím pádem je zde prostor, aby Mázl vstal mrtvých anebo se vysvětlilo nedorozumění. Hned příští čtvrtek, tedy 3. února, Voyo navíc zahajuje další sezonu s novými příběhy, starými známými i úplně novými hrdiny a také s jedním velkým, velmi žádaným návratem! Kdopak to asi bude? 

VIDEO: Petr Rychlý jako Čestmír Mázl v Ordinaci zemře?! Takhle Badinkové oznámí jeho smrt

Video
Video se připravuje ...

Petr Rychlý jako Čestmír Mázl v Ordinaci zemře?! Takhle Badinkové oznámí jeho smrt TV Nova

Fotogalerie
57 fotografií