V reality show Výměna manželek se snad nemohly vyměnit rozdílnější maminky! Jedna, co na úklid moc nedá, a když má doma podle svých vlastních slov příliš velký bordel, radši jde s dětmi ven na vycházku, a druhá, co tráví většinu svého dne s prachovkou v ruce a šperkuje si domov k dokonalosti. I když nakonec Andrea, která se musela starat jak o svérázného tatínka, tak i o dvě děti, dva kloučky Kasiána (3) a Kolomana (9 měsíců), svůj desetidenní pobyt v jiném bydle hodnotila kladně, na něco prý ale vzpomíná s hrůzou…

„Nejhorší vzpomínka byla jednoznačně to, když jsem už druhý den Výměny zjistila, že nemám dost mléka pro Kolománka. Vůbec jsem si nevěděla rady. Dodneška mám z toho úplně husí kůži a ještě teď se mi chce brečet, když si na to vzpomenu,“ nechala se slyšet pro TN.cz. Viktorii to ostatně v závěru pořadu mezi osmi očima vyčetla, a sama Viktorka přiznala, že to podcenila. Andree se hned na místě omluvila a stále si to vyčítá. „Nenapadlo mě nechat doma sunar pro Andy, měla jsem pocit, že bude stačit to, co tu zůstane…“ krčila rameny.

VIDEO: Výměna manželek: Zelenina a ovoce z popelnice!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Zelenina a ovoce z popelnice! TV Nova

Andrea si však jinak libovala, že si tam pobyt užila. „Věděla jsem, že když si tam uklidím, tak je hlavní, že tam jsou super lidi.“ V Mnichovicích navíc mladá maminka z Nižních Lhot poznala, jak se dá ušetřit za jídlo, především tedy za zeleninu a ovoce, které supermarkety zbytečně vyhazují. Jediné, co jí vadilo, byla Matyášova nadměrná láska k alkoholu. „Sice jsme si super popovídali, ale měl ty svoje… utemňovače, které každý večer konzumoval. Vadilo mi to, ale vyříkali jsme si to,“ uzavřela křehká plavovláska.

Fotogalerie
22 fotografií