Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Hvězdné Prostřeno: Modelky Leová, Bezděková a Kalousová předvedou, co umí! Proč se Debbi urazí?

/
  • Tento týden bude Prostřeno velice zajímavé
    9. ledna 2022 ● 07:00

    Od 10. ledna se na televizní obrazovky chystají premiérové díly oblíbeného kulinářského pořadu Prostřeno! – a hned v ten první týden se bude na co dívat. A to doslova! Missky, moderátorky, zpěvačka… krásné a šikovné ženy předvedou, že nejen že se umí postavit k plotně, ale také k plnému talíři.

    Sestava soutěžících dam bude tentokrát hvězdná. U stolu se sejdou výhradně ženy. Budou kout pikle, jak jsme na to v Prostřenu zvyklí, anebo se rozhodnou světu ukázat, že umí hrát fér - a hlavně, že umí i něco víc nežli jenom zdobit? Jak jim půjde vaření od ruky? Kdy se jim budou porce zdát malé, kdo si připraví pojistku v podobě dezertu navíc, a jak se budou tyhle kočky bavit? A jak si poradí s úkolem týdne, kterým tentokrát bude „rychlovka“ do skleničky či do krabičky? Kdo se na jeho přípravu vykašle, a kdo jej vymazlí k dokonalosti?

  • 1.

    Pondělí – Monika Leová

    V pondělí za plotnou stane modelka Monika Leová (30). Misska plná optimismu, s nezaměnitelným smyslem pro humor a s česko-vietnamskými kořeny. A probírat se bude, s ohledem na to, že je v době natáčení poměrně novopečenou maminkou, také kojení. A že se toho ani Monika, ani její hosté nebojí. U pondělního stolu se bude hovořit také o věku. Kdo je u stolu nejstarší? A kdo špatný odhad bude promítat do hodnocení? Zpěvačky Debbi se totiž dotkne, že jí je moderátorkou Andreou Antony odhadován věk daleko vyšší… „To já jí stáhnu z jejích bodíků, až mě bude hostit. Pět bodů dolů za každý rok, co mi přidala,“ má jasno dotčená pěnice.

    VIDEO: Mléko (nejen) mateřské

    Video
    Video se připravuje ...

    Pondělní Prostřeno!: Mléko (nejen) mateřské 

  • 2.

    Pondělí – Monika Leová

    Monika Leová, maminka dcerky Mii (9 měsíců), nejraději připravuje těstoviny, protože jsou rychlé a dobré. Podávat bude ale „asijskou fúzi“. Mango salát, polévku z čočky a kari, maso na karamelu a dva druhy domácí zmrzliny – jedna kokosová a sorbet k tomu. Bude někdo nad její kuchyní ohrnovat nos? Bát se nemusíte, nálada u stolu bude od první chvíle výborná. Všechny mladé ženy si parádně sedly dohromady, a na kamery, jimiž byly obklopeny, brzy zapomenou...

  • 3.

    Úterý – Andrea Antony

    V úterý své kulinářské schopnosti převede moderátorka Andrea Antony (32), toho času na mateřské dovolené. Nabídku účastnit se tohoto speciálu s nadšením přijala. V Prostřeno! měla již jednou možnost účinkovat se svými bývalými kolegyněmi z VIP zpráv, a ráda teď zažije zase něco nového. Pokud vyhraje, tak peníze věnuje na dobrou věc – má pár tipů na děti, které potřebují příspěvky na speciální zdravotní péči.

  • 4.

    Úterý – Andrea Antony

    Během šmejdění bude u Andrey velmi aktivní její kamarádka Monika Leová, která u ní v bytě už několikrát byla. Spolusoutěžícím dámám udělá jakousi průvodkyni po skříních a šuplících. Nejenom, že holkám ukáže, kde Andrea schovává legíny, ale hlavně prozradí, kdo u Andrey doma uklízí. A Andrea to není… Otevírání skříní mnohé vyděsí. Zejména tedy modelku Andreu Bezděkovou, která se rozhodne, že si raději uklidí i vnitřek šatníku… Co kdyby i u ní byly holky takhle nenechavé?

    VIDEO: Hrabání v šuplících

    Video
    Video se připravuje ...

    Úterní Prostřeno!: Hrabání v šuplících 

  • 5.

    Středa - Debbi

    Ve středu vaří zpěvačka Deborah Kahlová (28), známější jenom jako Debbi. Ta svým soupeřkám doporučila, aby se pořádně oblékly i obuly, protože je pozvala na statek, kde má své miláčky – koně, poníka, psa, prasata a slepičky. Nejraději prý připravuje míchaná vajíčka, ta se ale servírovat tentokrát opravdu nebudou. A i když nejí ryby, jako hlavní chod chystá Vitello tonuto. Mnohé dámy u jejího stolu jsou zaskočeny, jelikož se domnívaly, že to bude něco s rajčaty… „Já jsem vás takhle nenápadně chtěla zmást,“ přizná Debbi a je rázem obviněna z taktizování. Tedy, v žertu. I když... kdo ví?

    VIDEO: Rybí taktika

    Video
    Video se připravuje ...

    Středeční Prostřeno!: Rybí taktika 

  • 6.

    Středa - Debbi

    Debbi vsadí na moderní kuchyni, v jejím menu se objeví třeba celerovo-ořechový krém, křepelka s bramborovou kaší a omáčkou z červeného vína, a jako dezert crêpe Suzette. Debbi sice nachystá načančanou a pro oko vyladěnou kuchyni, nepočítala ale s tím, že krásky si za první dva dny stihnou pořádně vytahat žaludky. Anebo jim tak vyhládlo během přejížďky na koních? O přídavky bude každopádně velký zájem a zmrzlinu budou děvčata ujídat ještě dřív, než ji Debbi vůbec stihne dát na talíř k palačince…

  • 7.

    Čtvrtek – Andrea Kalousová

    Ve čtvrtek se hostitelka Andrea Kalousová (25) přizná, že připravuje indická jídla. Přesto ale bude servírovat jídla italská. Andree se bude v kuchyni docela dařit, a vybavená zkušenostmi z předchozích večerů rovnou udělá přídavkové porce. Jeden načančaný dezert do skleničky a přídavek do formy. Jenomže to přehnala s množstvím těstovin. Jako hlavní chod chystala špagety Carbonara, jenomže nepřizpůsobila množství těstovin také množství „omáčky“. Těstoviny sice vypadají perfektně, ale budou tak suché, že jen ztěžka klouzají do krku. Holky si ale svérázně poradí - a italské těstoviny zalijí českou smetanou.

  • 8.

    Čtvrtek – Andrea Kalousová

    Andrea Kalousová, Česká Miss World 2015, nabídku účasti v tomto speciálu Prostřena přijala, protože doufala v dobrou zábavu a dobrou sestavu. Jenže jak je to doopravdy? Není mezi pěticí celebrit nějaký skrytý taktik? Během šmejdění děvčata objeví Andreinu korunku a docela se s ní zabaví. Ty, co ji na hlavě ještě neměly, si to mohly vyzkoušet, a dočkaly se tak korunovace přímo v ložnici. I tentokrát bude nálada výborná. I proto, že se Andrea svěří, že jí byla omylem doručen nákup Kateřiny Neumannové (48). Na čem si pochutnává slavná sportovkyně?

    VIDEO: Cizí nákup

    Video
    Video se připravuje ...

    Čtvrteční Prostřeno!: Cizí nákup FTV Prima

  • 9.

    Pátek – Andrea Bezděková

    V pátek u Andrey Bezděkové (27) Debbi konečně zazpívá. Komu bude běhat mráz po zádech? Nejspíš všem. Zpěvačka je to totiž opravdu skvělá, i když porce servíruje malé, shodnou se její věčně rozesmáté soupeřky. Andrea Bezděková, Česká Miss 2016, která se před Vánoci rozešla s hercem Markem Lamborou (26), přizná, že má velkou trému, a sama je zvědavá, jak vše zvládne. Neví, jestli je pro ni horší pořad o vaření… nebo vědomostní soutěž. V obou případech si totiž může člověk uříznout pořádnou ostudu.

  • 10.

    Pátek – Andrea Bezděková

    Andrea si v kuchyni není moc jistá a občas nemá úplně propracovaný systém, tak se jí někdy stane, že zapomene pár potřebných ingrediencí. Konkrétně nyní se vracela rovnou pětkrát. A jedna zastávka byla i do kuchyňských potřeb pro dortovou formu. Navíc si ji v obchodě s rybami po hlase spletli s mužem. Andrea pobaví i v momentě, kdy dojde na její vzpomínky z dob, kdy dělala kariéru mažoretky. Místo hůlky si k sobě slepí dvě vařečky a předvede parádní vystoupení.

    VIDEO: Záměna modelky za chlapa?!

    Video
    Video se připravuje ...

    Páteční Prostřeno!: Misska nebo chlap? FTV Prima

  • 11.

    Galerie

    Zkrátka, nuda rozhodně hrozí. Rozhodně se nezapomeňte dívat - smích budou střídat slzy, dozvíte se, kdo má nový nos, i kdo nakonec vyhraje… a jak s výhrou naloží.

    Sledujte FTV Prima od pondělí 10. ledna, vždy v 17.50 na Primě.

    Fotogalerie
    12 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy