Mimo jiné tak diváci primácké show uvidí stvoření světa. Štěpán Kozub (25) si střihl Adama, Robin Fero (25) Evu, bedlivým okem je pozoruje Bůh Vladimír Polák (44) a všechno to komplikuje modrý had v podání Alberta Čuby (38). Proč zmodral, se můžeme domýšlet při pohledu na střed těla...

Než ale pánové začnou závidět a dámy snít, je třeba přiznat barvu – pod kostýmem se mu rýsuje vibrátor. Ostatně, v domovském prostředí Tří tygrů není jediný. Před časem totiž u Divadla Mír zastavil taxikář a se slovy, „už nevibrují, ale vám určitě ještě poslouží,“ přivezl celou krabici těchto pomůcek.

Ale zpět do ráje. V něm Bůh nabádá Adama a Evu k množení. Kozub coby Adam vysvětluje: „Já chci, říkám Evo, uděláme si pěkný večer. Přijdu z práce, řeknu Evo, pojď mi na ruku. Eva nechce. Říkám dobře, nechceš, budu ti muset zahýbat. Tak jdu po lese, vidím srnku, říkám si, ty půjdeš, tak jsem si dal srnku. Říkám si, ta sova na mě už týden dělá huhu, ta má průměr, půjdu do ní. Tak jsem si dal sovu. Běžím dál, srnec. Aha, chlapa, dobře, nevadí. Jdu dál, vidím veverku, tu jsem ještě neměl… Ještě vidím lišku, říkám si, liško, ty to zakončíš. Liška říká, Adame, ty jsi dneska těsný. A já říkám hoho, já jsem si zapomněl sundat tu veverku.“ Jo, tohle bude hodně nekorektní jízda...

Štěpán Kozub na natáčení nepřišel s prázdnou, moderátora Honzu Dědka (49) podaroval růžovým vibrátorem a další erotickou pomůckou. „Donesl jsem ti něco, co je zábava jako prase. Toto je velký tlak, protože ty můžeš být v kuchyni, ona v obýváku a babička to může řídit z předsíně. To jsou kroužky, ten průměr vůbec není realistický. Leda že jste po nádoru nebo vás pobodalo hejno včel,“ vysvětlil.

„Každoročně jsou televizní silvestry pragocentrické. Točí se v Praze, účinkující jsou z Prahy, v hledišti jsou Pražáci, tak my budeme mít tentokrát ostravský silvestr. Jediná pražská py*a jsem tam já,“ slibuje Honza Dědek, který má s rozhovory s neřízenou střelou Štěpánem Kozubem už své zkušenosti.

Těžký sestřih

Rozhovory s ním patří k těm nejsledovanějším, které ve své kariéře udělal. Jen na YouTube mají dva jejich rozhovory už více než 3 700 000 zhlédnutí. 

Tři tygři se tak rozjeli, že z Ostravy štáb okolo Honzy Dědka odjížděl s jedenáctihodinovým záznamem! A to se má do vysílání dostat jen 65minutový sestřih!

Protože ale značná část scének a rozhovorů obsahuje nekorektní narážky a rázovité výrazy, na Primě se opakovaně řešilo, co se ještě dá v televizi – i s ohledem na přísné regule – odvysílat.

VIDEO: Honza Dědek o konfliktu s Janem Krausem: Spor o červenou sedačku

Video
Video se připravuje ...

Honza Dědek o konfliktu s Janem Krausem: Spor o červenou sedačku David Turek, Jan Jedlička,

Fotogalerie
34 fotografií