Jen co si vánočně vyzdobila byt, vyrazila si odpočinout do hor. Jako důkaz přiložila opravdu žhavé snímky ze sauny. Je na nich vidět, že Iva Sarauerová není jen velkou milovnicí cukrařiny, ale i cvičení, její postava je totiž perfektní a stopy po dvou těhotenství na jejím těle člověk hledá jen těžko.

„Nejlepší relax, sauna a wellness,“ napsala Iva ke snímkům, na kterých relaxuje nahá v sauně, jen lehce zakrytá ručníkem. „Jela bych znovu, trošku vypnout a utéct z toho šíleného kolotoče. A můžu vám říct, že tady jsem si opravdu hodně odpočinula,“ přiznala svým fanouškům na instagramu a prozradila jim i to, že saunu miluje, bohužel ale nemá tolik volného času, aby si jí mohla vychutnávat pravidelně.

Vzhledem k jejímu pracovnímu nasazení, se není čemu divit, přeci jen sama vychovává dva syny a říká se, že cukrařina je tvrdá dřina. Její cesta ke spokojenému životu byla ovšem poměrně trnitá. „Dorty peču 13 let. To, kde jsem je opravdu dřina třinácti let. Začínala na mateřské. Byl to masakrrrrr. Dlouhé noci, rána... to jsem ani nespala. Mnohdy se ex vracel z hospody k ránu, děti se budily a já dodělávala dort... Kdybyste jen tušili, čím vším jsem si musela projít, abych byla tady,“ prozradila na instagramu Ivka začátky své trnité cesty s tím, že by možná její příběh vydal i na knihu.

Video: MasterChefa 2021 vyhrála Veronika!

Video
Video se připravuje ...

MasterChefa 2021 vyhrála Veronika! TV Nova

Fotogalerie
45 fotografií