Drsný scénář seriálu s sebou přináší i opravdový vojenský výcvik, kde si všichni aktéři na vlastní kůži vyzkoušeli, jaké to je dostat se na pokraj psychických i fyzických sil. Nejvíce náročné podmínky odskákal právě Radúz.

Totální kolaps

„Na počátku natáčení seriálu 1. Mise jsem zkoušel Bouři v rámci Shakespearovských slavností. Přes den jsem točil, v noci zkoušel, spal jsem pár hodin a rodinu jsem téměř neviděl. Upřímně si to ani nestačím užívat, jelikož toho mám od června opravdu hodně, dokonce se mi to i vymstilo a jednou jsem trochu omdlel vyčerpáním při natáčení,“ přiznal představitel seriálového frekventanta Honzy Rubeše. „Takže se teď především snažím šetřit energii, hodně jíst a pít,“ dodal herec.

Dostali zabrat

O tom, že během natáčení se náročné scény nevyhnuly ani krásným ženám ví své také Sára Rychlíková (22). „Bylo dusno, točili jsme v zadýchané místnosti s velkým počtem komparzistů. Bylo to náročné po psychické i fyzické stránce,“ přiznala seriálová drsňačka Marika Klocová, která dokonce musela požádat o pauzu hned první den a ani další dny na place nebyly o nic snazší. „Bylo opravdu hrozné vedro, točili jsme dvanáct hodin. Jednomu z kolegů se tam dokonce udělalo špatně a obrazy nedotočil,“ dodala kráska, že natáčení opravdu nebyla procházka růžovým sadem.

Na to jak mladí frekventanti bojují o své místo v elitní vojenské jednotce můžete sledovat dnes od 20.15 hod. na TV Prima.

Trpící Kristýna Leichtová: Tři bydliště a stále na cestách

Natáčení bylo náročné i pro Kristýnu Leichtovou (35), jež v seriálu hraje vrchní sestru. Sice ji nikdo netrápil na vojenském cvičišti, ale kvůli seriálu musela do Prahy týdně najezdit stovky kilometrů z Ostravy, kde žije s partnerem, šéfem činohry Národního divadla moravskoslezského Vojtěchem Štěpánkem. „Ráda bych se usadila, ale zatím to není reálné. Nešlo říct ne seriálu Mise a nejde říct ne Ostravě. A já stejně na jednom místě moc dlouho nevydržím. Můj celý život se řeší operativně. Nejsme konstantně na jednom místě, máme tři bydliště a přejíždíme mezi nimi. V autě vozíme všechno v plastových krabicích,“ prozradila maminka Dorotky (3) a Rozárky (1).

VIDEO: Herec Radúz Mácha: Do 1. MISE nastoupil po mateřské. Krásná Novotná točila v bolestech

Video
Video se připravuje ...

Herec Radúz Mácha: Do 1. MISE nastoupil po mateřské. Krásná Novotná točila v bolestech FTV Prima

Fotogalerie
34 fotografií