Zábavná reality show Farmář hledá ženu dává osmičce soutěžících šanci najít skutečnou lásku a partnerské štěstí v tvrdých podmínkách práce v přírodě. Pořad plný soubojů o srdce i špinavé práce se vrací na obrazovky hlavního kanálu FTV Prima – a na první díl se můžete těšit už ve čtvrtek 29. 7. ve 21.40. Koncept pořadu je neměnný, a stejně tak i moderátorkou zůstává Laďka Něrgešová (45), která empaticky provede všechny soutěžící aspekty celé reality show, jejich úspěchy i neúspěchy. Prozatím se budou snažit oslovit diváky, kteří se prostřednictvím dopisů pokusí ucházet o jejich přízeň.

„Ty jo?! Po tolika letech? A první řada před 11 lety?! Mazec,“ podivovala se na sociální síti nadšená Něrgešová, která jinak na CNN Prima News uvádí pořad Showtime. „Bylo zvláštní to opět po letech točit. Ale mám radost! Mě to prostě baví! Je to sice ‚záhul‘, ale co už? Díky, že můžu…!“ radovala se poté, co s televizním štábem natočila medailonky s farmáři, kteří potřebují druhou polovičku.

VIDEO: Natáčela se tu reality show Farmář hledá ženu, nyní je statek plný odpadků a zdechlin zvířat 

Jejich požadavky jsou vesměs stejné: Přáli by si svou životní lásku nejen krásnou a milou, ale také připravenou pracovat. Statkáři k sobě hledají tedy partnerku do nepohody, která by pomohla s hospodářstvím i realitou venkovského života. Kdo z nich se bude probírat záplavou listů od obdivovatelek, a kdo naopak ostrouhá? Prohlédněte si v naší galerii sedmičku farmářů a jednu farmářku, kteří se přihlásili do pořadu Farmář hledá ženu, a mrkněte na jejich požadavky, co se budoucího partnera týče… Tak co, zaujal vás některý?

Fotogalerie
49 fotografií