Někdejší striptérka a pořádná provokatérka, tak si jistě všichni pamatují blondýnku Reginu z první řady VyVolených z roku 2005, kterou nakonec vyhrál poněkud hysterický Vlado Dobrovodský (43).

Oba dva se také ukázali v poslední, speciální řadě této reality show, kterou opět vyhrál Vlado. Regina byla také hostem jednoho dílu VIP Prostřena, kde ukázala své bydlení v chatrči bez vody. Jak se má ale teď, dávno poté, co se z veřejnosti spíše stáhla?

Podle všeho stále bydlí právě v zahradním domku nedaleko Brněnské přehrady. „Neviděl jsem ji dlouho, ale co jsem slyšel, tak že se má celkem dobře. Má několik psů a pořád bydlí někde v Brně,“ prozradil o ní pro ŽivotvČesku.cz Petr Zvěřina, rovněž další z jejích »kolegů« z vily.

Z Holáskové se přejmenovala a říká si Regina Agia a věnuje se nyní především malování. „Obrazy jsou na prodej. Přátelům za přátelské ceny,“ prozradila nedávno na sociální síti, kam umístila také fotku v plavkách. Ostatně, když bydlíte u přehrady, proč toho nevyužít, že?

Blondýnka má navíc i po čtyřicítce výbornou postavu, a tak se nemá za co stydět. Ostatně už před lety toho ukázala mnohem víc (jak dokazuje i naše galerie). „Vždy to byla pěkná žena, ale na můj vkus hodně akční,“ podotkl také Zvěřina. 

VIDEO: VyVolená Regina týden po VIP Prostřenu: Macura je mi sympatický, vídáme se dál!

Video
Video se připravuje ...

VyVolená Regina týden po VIP Prostřenu: Macura je mi sympatický, vídáme se dál! Eliška Vinterová, Jan Jedlička

Fotogalerie
37 fotografií