Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Premiéra filmu Gump očima módní kritičky Blesku Iny T.: Retro Pagáčová, nudná Holišová a inferno jménem Lounové!

/
  • Jak hodnotí hvězdy filmu Gump Ina T.?
    26. července 2021 ● 06:00

    Ač se běžně dodržováním doporučeného oděvního bontonu vzdává při premiérách tvůrcům filmu hold, tuzemské projekce stále pronásleduje syndrom nedodržování dress code jako způsobu vlastní invence či protestu vůči pravidlům a etiketě. I proto bylo na premiéře filmu „Gump – pes který naučil lidi žít“ k vidění panoptikum čítající kšiltovky a tenisky stejně jako objemné plesové róby. Bohužel těch, co umí světu stříbrného plátna umně dostát, je přes stylistické přešlapy, které se nevyhnuly ani známým tvářím, minimum. Módnímu zmaru tak odpovídá i hodnocení zrcadlící absenci kultivovanosti a společenské, ke světě filmu jinak náležící prestiže.

  • 1.

    Olga Lounová: Módní inferno večera - 5

    Rudá, dráždivým dekoltem opepřená róba vyniká hlubokým, síťkou jištěným a do špiček střiženým živůtkem, jenž v odvážném výstřihu do V tak tak drží ven deroucí se ňadra. V pase napojená objemná krinolína připomíná, stejně jako zpracování vrchního dílu provinční nabídku půjčoven, z nichž nepochybně pochází i tento model, jenž možná zaboduje na vesnickém plese. Avšak na červeném koberci je stejnou analogií křupanství jako modely příliš ležérní.

  • 2.

    Richard Krajčo a Karin Babinská: Schizofrenní počin budí otázky - 5

    Zatímco ona prošla s civilně elegantními šaty ve stylu kabátu, on sáhl po bavlněném triku s potiskem psa, bizarní transparentní bundičce, černých společenských kalhotách a ke zbytku zcela bezprizorních lakovkách. Dilema, zda-li zvolit formální etiketou ctěný model, či revoltovat ležérním, mainstreamem vzývaným casual modelem, vyústilo ve schizofrenní výsledek, jenž s událostí zhusta nekoresponduje a vyvolává otázku, pro jakou příležitost se to zpěvák vlastně oblékl?

  • 3.

    Nela Boudová: Nota uhlazenosti neklapla - 4

    Ženskými půvaby oslňující herečka a dabérka vsadila pro premiéru na kartu elegantního lady stylu, který však neprojde bez výhrad. Nota uhlazenosti Boudové sice sedne, bohatě nabírané rukávy a všité sedlo halenky však vnadné herečce, jež si navíc nevěděla rady se zadními cípy přidává na hřmotnosti. A ač se objemná ramena nosí, disproporcí s útlou spodní částí v pencil sukni nositelka notně evokuje hráče rugby.

  • 4.

    Patricie Pagáčová: Retro styling premiéře nedostojí - 4

    Černé transparentní šaty pošité přes okraj spuštěnými pásy pajetek vyzní jako adekvátní party model, slavnostní premiéře však jak pro svoji krátkou délku, tak kvůli neformálnosti nedostojí. Flitrové třásně, délka do půli stehen, stejně jako samotný střih a celkový retro styling přidávají Pagáčové, jež má přes nedávný porod perfektní figuru, nebetyčně na objemu a navzájem si konkurující detaily včetně zlatých doplňků jí zbytečně obírají o pozornost.

  • 5.

    Jana Plodková: Odklon od průměrnosti - 1

    Pro mnohé bývá její hodnocení otázkou sympatií, avšak Plodková svým odklonem od průměrnosti průběžně stvrzuje své postavení na tuzemském poli módy, na kterém málokdy chybuje. Bez výtek je i pánským stylem inspirovaný monochromatický model v odstínech béžové. Sako klasického střihu s integrovaným páskem, v pase do záševků nabírané kalhoty v délce nad kotník, zlaté doplňky v podobě páskových lodiček a mini pouzdra na řetězu. Zbývá doufat, že budou jednou podobné modely kreativním standardem běžně vídaným na lokálních premiérách.

  • 6.

    Hana Holišová: Schází zajímavý efekt - 3

    I herečka známá z nekonečného seriálu Ulice zvolila rudou řízu, svým minimalismem však zcela odlišnou od plesové róby kolegyně Lounové. Pouzdro nad kotník končících střízlivých šatů se stojáčkem a krátkým rukávem není v základu špatné, ale zcela mu schází efektní, na zajímavosti dodávající doplňky, jež by celek osvěžily. Šaty jsou tak stylingem na půli cesty a k cíli jim schází vhodné psaníčko stejně jako patřičné šperky.

  • 7.

    Galerie

    Na další modely známých krásek se můžete podívat do naší galerie.

     

    VIDEO: Premiéru Gumpa ovládly nadupané dekolty! Lounové se prsa drala z červeného korzetu

    Video
    Video se připravuje ...

    Premiéru Gumpa ovládly nadupané dekolty! Lounové se prsa drala z červeného korzetu Markéta Reinischová

    Fotogalerie
    40 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

oozzyy: Pagáčová a Holišová super!!!!!

(30. 07. 2021 00:59)

xoxo: Pagáčovou jsme nepoznali - ta kuřecí barva na hlavě jí vůbec nesluší. Nejhorší strašidlo je ale Lounová - vidím v ní paralelu se Slovenou Sklovskou. Věčně nevkusná déčková celebrita, která už dech v žádném případě nechytí. Vůbec ničím...

(27. 07. 2021 15:46)

padrino: Jestli je to vůbec Pagáčová,vypadá jak šlápota.A co ty její odrosty.....,

(26. 07. 2021 13:23)

mandalaj: Nemusím být módní kritička, ale paní Ina T. komentuje to co sama vidí a já vidím taktéž: Lounová, Pagáčová se asi zapomněly na sebe podívat do zrcadla, jinak by v tom nevyšly, Boudová tak dobrý, ale opravdu bez těch volánů, Holišová dobrý a ten jemný doplněk by bylo fajn. Plodková opravdu super­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!

(26. 07. 2021 12:57)

MarDis: Milá I. Trapná nebo Tupá nebo nevim jak se vlastně jmenujete a proč se schováváte za iniciálu T. Chtěl bych Vám jen říct, že Váš názor není, zaplať pánbůh, žádnou obecně branou normou! Lidé se prostě oblékají do toho, co se jim samotným líbí!

(26. 07. 2021 09:46)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy