Sarah Jessica Parkerová (56), jako vždy stylová Carrie Bradshawová, ukazuje módní kostýmky, značkové kabelky a i pokrývky hlavy má od těch nejvěhlasnějších návrhářů. „Po ránu jsem celá rozvrkočená, to je lepší se ani nekoukat do zrcadla,“ přiznala herečka. Jenže pak se upraví, v maskérně ji učešou a je elegantní jako nikdy. Cynthia Nixonová (55) coby Miranda sází dál na tradiční krátký sestřih ženy -intelektuálky, která chce být vždy nad věcí. A Charlotte v podání Kristin Davisové (56) je stejně roztomilá jako před lety. Jenom už to není takové třeštidlo.

Minisérie pod názvem »And just like that« se bude vysílat koncem roku. Od natočení posledního dílu Sexu ve městě uplynulo už 17 let a diváci jsou zvědaví, jak moc se jejich hrdinky změnily. A jak to dnes mají s tím sexem, kterého měly v původním seriálu až nad hlavu.

Kafe nad zlato

Sarah a Cynthia chodí na plac brzy ráno a raději by si ještě přispaly. Obě potvrdily, že je v maskérně »nakopne« pořádný hrnek silné kávy. Na natáčení pak přicházejí zcela jiné ženy – krásné, elegantní a plné elánu.

Módní ikona Sarah

Krémový kostýmek s velkými klopami, květinové sáčko a béžová čapka s peřím. Sarah Jessica Parkerová zazářila na ulicích New Yorku ve své (zatím) nejskvělejší módní kreaci. Natáčení ovšem zdaleka neskončilo a herečku čekají další exkluzivní modely nejvyšší krejčoviny.

Tradiční svačinka

Při natáčení scény v kavárně se k Sarah přidala Cynthia v jednoduchém barevném tričku a ve žluté sukni, a také Kristin v růžové blůzce s širokou bílou sukní. Všem třem to moc slušelo a navíc si zavzpomínaly na časy, kdy v původním seriálu řešily po kavárnách všechny svoje problémy – především ty milostné.

Foto pro fanoušky

Herečky si našly čas, aby se před natáčením společně vyfotily pro Instagram. Podle některých fanoušků jim to na fotografii  (viz galerie) sluší ještě víc než před kamerou.

Původní »Sex«

Seriál Sex ve městě vznikal v letech 1998 až 2004 a měl 94 pokračování. Navázaly na něj dva celovečerní filmy. Z původních čtyř hlavních hrdinek odpadla Kim Cattrallová (65), která jako smyslná a divoká Samantha měla sexu z kamarádek nejvíc. Účast na letošním pokračování ale odmítla, a tak se musela režie obejít bez ní.

VIDEO: Nejkrásnější modely Carrie Bradshaw.

Video
Video se připravuje ...

Nejkrásnější modely Carrie Bradshaw. Youtube.com/Womentalk/BPŽ

Fotogalerie
48 fotografií