Tanečnice Eliška Grabcová je velice krásná žena. Jako kdyby ještě nějaký ten sex-appeal navíc získala po narození dcerky Elišky (1,5), jíž doma láskyplně přezdívá Elsa - to podle disneyovské princezny z pohádky Ledové království, kterou má Noidova starší dcerka Terezka (6) v oblibě. A přitom jenom těžko uvěřit, že tohle tělo dalo v listopadu 2019 život dítěti! Na její výstavní figuře totiž dnes nenajdete ani gram tuku navíc, a naopak se pyšní vyrýsovaným břišním svalstvem zcela popírajícím všechny přírodní zákony.

Ostatně už v lednu, tedy pouhé dva měsíce po porodu, se na sociálních sítích Grabcová chlubila, že se jí podařilo shodit většinu (po)porodních kil. Nebylo jich přitom málo – během devíti měsíců narostla její váha o téměř 30 kilogramů. „Po šestinedělí mám 20 kilogramů dole... Takže ještě pár kilo, ty rozšířené boky by se mohly vrátit zase zpátky, a třeba se zas vejdu do starých džínů,“ těšila se tehdy. A skutečně se jí to podařilo, jelikož dnes vypadá naprosto božsky!

VIDEO: Markéta (u)vaří celebrity: Václav Noid Bárta

Video, na kterém divoce tančí, smyslně se kroutí v bocích a všem dává na odiv dokonalou postavu, opatřila popiskem „když si po bazénu mamča trochu trsne, aby to úplně nezapomněla… Elí nesmí chybět.“ Holčička se totiž záhy objeví před kamerou a zcela pro sebe „ukradne“ záběr. Všichni příznivci svůdné Grabcové i tak nejspíš tou dobou hledali na podlaze bradu, která jim spadla až na zem při pohledu na Eliščiny křivky.

Nezbývá než Noidovi, který zase propadl kulturistice a svaly má teď jako Arnold Schwarzenegger (73) ve své nejlepší formě, závidět. Doma má opravdu velice přitažlivou ženu!

Fotogalerie
68 fotografií