Nepatří k pravidelným divákům seriálu, proto se těšila, že se na place potká s kolegou z divadla Igorem Orozovičem (36). „Chtěla jsem na něj vybafnout. Netušila jsem, že tam už nehraje. Zato jsem v karavanu potkala psa, tím jsem se seznámila s jeho pánem Vladimírem Polívkou. Dosud jsem znala jen jeho maminku Chantal Poullainovou,“ prozradila Monika.

O své postavě doma přemýšlela, a dokonce si z domova přinesla brýle, aby zdůraznila profesi své postavy. „Jenže kostymérky mi našly jedny kulaté, které by mě vůbec nenapadlo zkusit. Ale zjistila jsem, že k postavě dokonale sedí a dotváří ji,“ dodala herečka. Svěřila se, že při práci vládla výborná nálada a dost se nasmála. Hlavně díky Davidu Matáskovi (57), který představuje Michala Břízu. „Známe se snad dvacet let z divadla. Teď jsme se tedy skoro rok neviděli,“ upřesnila Zoubková.

Monika je maminkou dvou dětí školou povinných. Učí se s nimi doma. Přiznává, že 2. třídu zvládá, ale s učivem 7. třídy už trochu zápasí. Velice proto oceňuje pomoc ČT v pořadu UčíTelka.

Fotogalerie
48 fotografií