Jindy jiskřivá scéna rozhovoru mezi Čvančarovou a jejím kolegou Dvořákem v autě nabrala po dvou větách zcela jiný směr a diváci se bavili. „Ten Strach ještě točí, jo?“ ptala se Jitka. „Vypadá to tak, to je divný,“ odtušil seriálový kapitán David.

Samotný režisér seriálu neměl zdání, co si herci v autě povídají. „To bylo takové překvapení od Jitky a Jirky, protože já jsem moc neslyšel, co si vypráví, jel jsem před nima s kameramanem,“ prozradil deníku Aha! Renč.

„Ale nechal jsem to tam, líbilo se mi to, to bude Jirka Strach koukat,“ smál se Filip ještě před televizní premiérou. 

VIDEO: Jiří Strach o natáčení Anděl Páně 2: Modlil jsem se, ať mi neumře Bartoška!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Strach o natáčení Anděl Páně 2: Modlil jsem se, ať mi neumře Bartoška! Blesk TV

Po zhlédnutí předposledního dílu na sebe reakce Stracha nenechala dlouho čekat. „Chce válku, má ji mít! A to jsem mu chtěl dát v Anděl Páně 3 v nebi roli svatého Filipa! Žádný nebe, do pekla půjde!“ rozhorlil se pro Aha! Jiří.

„V příštím filmu Filipa zničím tak, že mu prezident odebere medaili Za zásluhy. Těš se, kamaráde, pomsta bude sladká!“ varoval kolegu Strach.

A z Uriáše bude mlhovina...

Ve Strachově pohádkové komedii Anděl Páně 1 a 2 hraje Dvořák čerta Uriáše a režisér prozradil, že mu to v dalším díle pěkně osolí. „Uriáš má u mě vroubek, protože je jasně vidět, že si větu: »Strach ještě točí? To je divný«, zahrál vyloženě s chutí. Za trest z něj udělám hvězdnou mlhovinu,“ popsal Aha! s potutelným úsměvem režisér.

VIDEO: Jiří Dvořák se upsal ďáblu a mluví o očistci: Kvůli StarDance prý pil jak duha! 

Video
Video se připravuje ...

Jiří Dvořák se upsal ďáblu a mluví o očistci: Kvůli StarDance pije jak duha! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
52 fotografií