Zní to zvláštně, ale ani herci netuší, jak se bude seriál o záměně dětí v porodnici vyvíjet. „Taky tě vždycky překvapí, jak jsme to točili na přeskáčku, jak ten díl vypadá,“ zeptala se v instagramovém videu svého seriálového manžela Marta Dancingerová(29), která hraje maminku malého Jakuba.

Vlasy a košile

„Přesně a vždycky sleduju, jestli mám jinak vlasy, protože mezi některými scénami jsou třeba i tři měsíce. Podle toho si to rovnám. Zatím to ale funguje, mám i stejně zakasaný košile,“ vtipkoval Adamczyk s tím, že vlastně vůbec nevěděl, co se odehrává v druhé rodině vyměněných dětí. „Konečně mám možnost prohlédnout si Tomáše a vidět ho v kuse,“ tvrdil.

U líbačky nezůstane

Marta zase vůbec netušila, že se její seriálový manžel spustí s vnadnou kolegyní z práce. „Mně dneska trošku nas*alo, že tebe ta Janička hrozně přesvědčila v té práci. Doufám, že už se s kolegyní líbat nebudeš?“ vpálila mu už po první scéně jejich sbližování, jakoby snad netušila, že to nebude jejich jediný pokus...

Šachy s byty

Martu s Adamem také mrzí, že se tak málo potkávali na place s Davidem Novotným (51) a Sabinou Remundovou (48), kteří představují rodiče malého Tomáše. Natáčelo se sice ve stejných ateliérech na Kavčích horách, ale v různé době. Napřed tak postavili byt Kadlecových, všechno tam odtočili a pak hned zbourali. Na jejich místě pak vyrostl dům Holcových.

VIDEO: Kukačky: Tereza s Olgou se snaží rodiny propojovat. Vydrží Karel vzdorovat?

Video
Video se připravuje ...

Kukačky: Tereza s Olgou se snaží rodiny propojovat. Vydrží Karel vzdorovat? Česká televize

Fotogalerie
51 fotografií