Populární televizní pořad Prostřeno! odstartoval tento týden zbrusu novými díly, kdy se hned na úvod sešla parta lidí, pro které je zdravé stravování životním stylem. Hubnoucího speciálu se budou ti, kdo se ve svém jídelníčku zaměřili na zdravé pokrmy, snažit přesvědčit a inspirovat ostatní, že právě jejich stravovací styl je tím pravým. Jednou z účastnic je také zpěvačka Jana Fabiánová, striktní veganka.

Vzhledem k tomu, že ostatní soutěžící jsou mladí lidé ve věku mezi dvaceti a pětatřiceti lety, bude pro ně problém ihned identifikovat, že je mezi nimi celebrita… která je dcerou další celebrity. „Já tě znám, ty máš maminku zpěvačku,“ odhalila sice hned v pondělí Fabiánovou osobní trenérka a koučka Kateřina (35), ale bohužel, jako jediná. „A já si teď budu celý týden lámat hlavu, koho je dcera. Tipuju nějakou céčkovou zpěvačku, která nebude moc známá,“ uvažoval na kamery například nejmladší účastník, pracující student Martin (23).

Záhadu ale vyřešil hned následujícího dne. „Trošku jsem zagooglil a zjistil jsem to,“ přiznal v úterý u stolu. „Myslel jsem si, že to bude někdo neznámý, dneska už zapomenutý, ale to tvoje maminka není. Je to Naďa Urbánková,“ sypal si popel na hlavu mladík a prozradí, že ho teď mrzí, že nepekl housky – v odkazu na slavnou písničku Urbánkové o pekaři Vilémovi, co se pro své zaměstnání nestíhá věnovat mladé manželce, což Janu upřímně pobavilo.

VIDEO: Jana Fabiánová v Prostřeno!: Vánoční historka

Video
Video se připravuje ...

Jana Fabiánová v Prostřeno!: Vánoční historka 

Fabiánová vaří ve středu. Její velkou vášní je zdravé jídlo a vše kolem něj, sama ostatně vydala kuchařku, kde se věnuje rovnováze mezi jídlem a zdravím. Coby veganka nachystá veganské pokrmy i všem ostatním, a při vaření se svěří divákům nejenom s tím, jak jedla coby dítko svobodné matky, ale také dá k dobru roztomilou historku z dětství, kdy její slavná maminka připravovala ve stresu na Štědrý den rybí polévku.

„Když ji po těch pěti hodinách dovařila, a jak byl vedle sporáku dřez, tak ona saponát místo do dřezu vylila do tý hotový rybí polívky,“ smála se při vzpomínce na kuchařské nezdary své maminky. „A v tu chvíli jí to tak nějak všechno scvaklo, řekla si, já se na to můžu vykašlat, já se tady dřu, jsem vyčerpaná, a je to k ničemu... a od tý doby jsme měli vždycky Vánoce na pohodu.“

V osobním životě je Jana sice šťastně zasnoubená, svatbě s hudebním producentem a kytaristou Dino Bosem (46) ale zřejmě osud nepřeje. Několikrát musela datum své dlouho očekávané veselky měnit – poprvé kvůli tragédii v rodině, kdy měl Dinův tatínek Ashish Kumar Bose (†76) vážnou nehodu a zotavoval se po operaci (a na sklonku roku 2019 bohužel zesnul), poté čelil celý svět koronavirové pandemii.

„Obřad proto odkládáme na jaro 2021,“ řekla nastávající nevěsta Blesku. Rovněž sešlo z velkolepé oslavy, jakou si plánovali. „Rozhodli jsme se vzít pouze v malém rodinném kruhu, kde budeme na Dinova tatínka, který se na svatbu moc těšil, vzpomínat,“ vysvětlovala.

VIDEO: V pondělním známá tvář Jany Fabiánové zmátla soutěžící

Video
Video se připravuje ...

Pondělní Prostřeno!: Jana Fabiánová zmate soutěžící. 

Jak však Jana Fabiánová uspěje se svým veganským menu, se můžete podívat již dnes v 17.50 na Primě.

Fotogalerie
77 fotografií