Od konce natáčení uběhla dostatečně dlouhá doba na vyléčení neopětovaných citů, a když se k tomu připojí nová známost, je celý proces mnohem rychlejší. Během vánočních svátků se Radek potkal se svou bývalou 'manželkou' Simonou a probrali vztahy.

Video: Připomeňte si, jak Radkovi při společné večeři ruply nervy

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Radkovi ruply nervy! TV Nova

Zatímco půvabná blondýnka je navzdory tisícům obdivovatelům na sociálních sítích stále svobodná, citlivý kurýr má po svém boku někoho nového. Tehdy se ale zdráhal zajít do detailů. „Nejsem si jistý, jestli o tom chci mluvit,“ ošíval se při natáčení jejich setkání pro novaplus.

S nástupem nového roku se situace lehce změnila a Radek svému početnému zástupu fanoušků na sociálních sítích otevřeně oznámil, že je zadaný. „Mně osobně přinesl rok 2020 tři zásadní milníky. Přišel jsem o papíry. Zažil jsem Svatbu na první pohled. A potkal někoho, na kom mi neskutečné záleží a koho miluji,“ přiznal ve svém novoročním shrnutí.

Ačkoliv se s novou přítelkyní zatím veřejně nepochlubil, diváci ji mohli krátce spatřit ve Snídani s Novou. Jak se dalo předpokládat, jedná se opět o blondýnku - dokonce je podle některých z nich Simoně i nápadně podobá..

VIDEO: VELKÉ FINÁLE: Svatba na první pohled: René dojal diváky k slzám

Video
Video se připravuje ...

VELKÉ FINÁLE: Svatba na první pohled: René dojme diváky k slzám! TV Nova

Fotogalerie
99 fotografií