Žoviální ženich Pavel Dlesk se stal oblíbencem diváků první sezóny nového pořadu TV Nova Svatba na první pohled. Jeho vztah s divokou Štěpánkou považují za kouzelný, živý, místy sice lehce nepatřičný, ale ve srovnání se zbytkem páru působí nejupřímněji. Jenže je Pavel opravdu tím, za koho se vydává?

Po kauze Radka, jenž se pod jménem Petr blýskl v Nebezpečných vztazích, to schytává i 38letý kuchař. Bystrým nadšencům do televizních pořadů byl Pavel podezřele povědomý, a po chvilce lovení paměti zjistili proč. Pavel už jednou v televizi byl, tehdy se ale jmenoval Norbert a psychicky zdeptaná sousedka ho v tribunálu soudkyně Barbary zažalovala za rušivý plašič ptáků.

Zdá se, že se do pořadu přihlásilo čirou náhodou hned několik amatérských herců. Nejen Radek, který hrál v Nebezpečných vztazích, jak už někdo dal odkaz níže, ale i Pavel si už zahrál,“ vhodila do diskuze pod oblíbeným párem jedna z divaček odkaz na Pavlovu televizní premiéru v pořadu z justičního prostředí televize Barrandov.

Video: Svatba na první pohled: „René je prasátko jako já“

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: „René je prasátko jako já“ TV Nova

Fanoušci novomanželů dvojnásobné zradě nemohou uvěřit a dští oheň a síru. „Sociální experiment? Plašení ptáků alias soudkyně Barbara, aneb jak udělat z národa blbce,“ stěžuje si jedna z divaček. „Tak to už je fakt fraška. Lezou tam akorát tak komparzisté. A vybrali je kvůli tomu, ne že se k té holce hodí, ale protože je to celé komedie a oni už hrát umí. Ať si ten pořad strčí do zadku,“ vzkázala Nově další nespokojená divačka, která prý na show okamžitě zanevřela.

Televize Nova ale najímání herců kategoricky odmítá. „Pořad Svatba na první pohled je sociálním experimentem, v němž herci neúčinkují. Zájemci se přihlásili na základě výzvy, která byla odvysílána v naší televizi. Z přihlášených uchazečů byly následně odborníky utvořeny čtyři kompa­tibilní dvojice,“ sdělila Blesku PR koordinátorka pořadu Jana Lohrová. 

VIDEO: Svatba na první pohled: Divoké rafty Petry a Reného a zkouška Pavlova kapitána

Video
Video se připravuje ...

Svatba na první pohled: Divoké rafty Petry a Reného a zkouška Pavlova kapitána TV Nova

Fotogalerie
95 fotografií