Ve středu večer se diváci u obrazovek setkají s rodinou z Českých Budějovic, Ivou (51), Pavlem (48) a Veronikou (13). Pár je spolu sedm let a zatím nejsou manželé. Tvrdí, že vztah mají harmonický. Pavel by si přál, aby jeho partnerka věděla, že vše není jen o uklízení. Iva se zase cítí nedoceněná.

Na druhé straně stojí Martina (33), Radek (54) a Štěpán (11), kteří žijí v Albrechticích. Martina a Radek jsou spolu devět let a půl roku z toho jsou manželé. Radek není spokojen s péčí o domácnost. Martina sama o sobě tvrdí, že je bordelář. Manželé by chtěli, aby Štěpán více pomáhal.

Video: Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích

Video
Video se připravuje ...

Prokletí filmu Karel: Premiéra opět v ohrožení! A Panenka bojuje v nemocnici na přístrojích Bára Horáková, Lukáš Červený

Desetidenní Výměna manželek bude velkou psychickou zátěží hlavně pro Ivu. Již po několika dnech začne přemýšlet nad svým vztahem s Pavlem. Je na něj velmi naštvaná kvůli tomu, že ji do Výměny manželek vůbec poslal a že ji neustále zkouší.

„Je se mnou už sedm let a pořád mě testuje. To udělal velkou chybu a toto mu už fakt neodpustím, že jsem se takhle musela ponížit,“ rozhodne s pláčem Iva. Hlavní příčinou je žárlivost na jeho náhradní manželku. Jak jejich vztah dopadne? Výměna manželek už ve středu večer na Nově.

VIDEO: Výměna manželek: Žárlivost a vztek!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Žárlivost a vztek! TV Nova

Fotogalerie
16 fotografií