Jedničkou čtvrtečního večera se stala opět primácká Slunečná s 1 109 000 diváky starších 15 let a za sebou tak již poněkolikáté nechala i dřívější nejsledovanější seriál Ordinaci. Na příběhy lékařů z Kamenice se tentokrát dívalo 933 tisíc lidí.

Ordinace začala tentokrát zhruba ve 20:36, ačkoliv oficiálně má začínat ve 20:20. Přitom minulý týden zkoušela naopak začátek posunout dřív, aby diváci Televizních novin rovnou zůstali u Ordinace a nepřepínali na Slunečnou, která začíná podle programu už ve 20:15. Jenže to nevyšlo a ani úterní pokus s nasazením speciálního zpravodajského bloku o koronaviru se nezdařil.

Zdá se, že s prvenstvím Slunečné opravdu jen tak něco neotřese a televize Nova z úspěchu konkurence jistě nemá radost. Na třetím místě ve sledovanosti podle oficiálních informací ATO se umístila právě ona s MasterChefem, který sledovalo 650 tisíc diváků. Další příčku obsadil retroseriál Vyprávěj České televize s 509 tisíci a další pořady jako Život ve hvězdách či Máte slovo získaly po 300 tisících.

VIDEO: Do Slunečné nakoukne Jelen!

Video
Video se připravuje ...

Do Slunečné nakoukne Jelen! FTV Prima

Fotogalerie
93 fotografií