Další díl Slunečné, kde září Eva Burešová (26) a Bára Jánová (30) coby sestry Popelkovy, sledovalo 1 156 000 diváků v kategorii 15+ (tedy diváků starších 15 let), a Prima se tak opět stala jedničkou večera.

Vzhledem k tomu, že se Slunečné tímto způsobem dařilo celý leden, není to zas tak překvapující. Ovšem Ordinace v růžové zahradě 2 byla doposud druhá a nyní se přesunula ještě o příčku níž a podle oficiálních informací ATO ji sledovalo »jen« 915 tisíc diváků. Neporazila ji ale v tomto případě konkurence, nýbrž jiný pořad televize Nova.

Ta totiž krátce po 20. hodině nasadila Speciál Televizních novin na téma Koronavirus Wu-chan, který si zapnulo 922 tisíc diváků starších patnácti let, a tak se speciální oddíl zpravodajství umístil na druhém místě sledovanosti. TV Nova tak sice svůj populární seriál podtrhla sama a Ordinaci posunula na později (začala asi ve 20:33), ale ani to jí nakonec nestačilo na to, aby porazila konkurenční Primu a její žhavou novinku z prostředí farmy. 

Novácký Víkend pak zůstal na čtvrté pozici s 559 tisíci spolu s Vyprávěj České televize. Následoval film Na psí knížku s 403 tisíci, primácký pořad Ano, šéfe! získal 381 tisíc a nad hranicí 200 tisíc se pak v žebříčku objevil i seriál Columbo a polohraný dokument Obrazy ze života Boženy Němcové.

VIDEO: Záchranáři z Ordinace: Rozřízli chlapa vejpůl!

Video
Video se připravuje ...

Záchranáři z Ordinace: Rozřízli chlapa vejpůl! TV Nova

Fotogalerie
89 fotografií