Děsivé drama bude mít na svědomí Jaroslav Matějka (41) alias zákeřný právník Zálešák, který naschvál srazí autem sestřičku Tien v podání Špetlíkové a z místa nehody ujede. „Lékaři se budou bát, zda vůbec přežije,“ svěřil deníku Aha! dobře informovaný člen štábu s tím, že noční natáčení autonehody nebylo zdaleka tak dramatické, jak se bude na obrazovkách zdát. „O krev na hereččině tváři se postarali zkušení maskéři,“ doplnil.

Vyvážili to

Aby se oblíbený seriál neloučil před prázdninovou pauzou se svými diváky jen drastickými scénami, dojde v dnešním díle i na romantiku. O tu se postará nevěsta Klára Sedláčková Oltová coby vrchní sestra Květa s ženichem, zdravotním bratrem Vilíkem, kterého ztvárňuje Roman Štabrňák (35).

První svatba

„Užívala jsem si to jako doopravdy a moc jsem se na toto natáčení těšila. Ty šaty, květiny v kostele, pěvecký sbor... Krásné to bylo! Byla to moje první filmová svatba, když nepočítám Svatební košili v Kytici, ale tam to bylo trochu jinak,“ svěřila s radostí na tváři herečka, které svatební šaty moc slušely.

Co na diváky čeká po prázdninách?

Velký návrat!

Ještě před prázdninovou pauzou se v Ordinaci objeví nové postavy, které na podzim v seriálu pořádně zamíchají kartami kolem postavy primáře Máry v podání Roberta Jaškówa (49). Mezi nejvýraznějšími tvářemi se objeví Mahulena Bočanová, která měla na obrazovkách delší pauzu. Její poslední velkou seriálovou rolí byla postava v seriálu Vyprávěj v roce 2012. Od té doby se na obrazovkách mihla jen sporadicky.

Nové posily: Patrik Děrgel (30) a Markéta Frösslová (31)

Postava: Márův syn Patrik a jeho žena

Táňa, Márova snacha, přinese do Ordinace pořádný vítr. Oživí dávné problémy, které měly zůstat pohřbeny v minulosti. Má napjaté vztahy s tchyní Darinou (M. Bočanovou) kvůli jejímu a Márově synu Patrikovi, kterého bude hrát hereččin skutečný partner Patrik Děrgel (30). Ten bude ale natáčet až v srpnu.

Fotogalerie
53 fotografií