Novinka Ano, šéfová! s Jitkou Paganou a jejím synem, poloitalem Santem, volně navazovala na pořad Ano, šéfe! se Zdeňkem Pohlreichem. I přes bohatou zkušenost z několika luxusních restaurací v Německu a následném provozování úspěšné restaurace v Praze, ovšem jejich osobitý styl zkrátka diváky vůbec neoslovil.

Televize Prima odvysílala od listopadu do prosince loňského roku pouhých šest dílů a od té doby se pořad na televizních obrazovkách neobjevil. Z ničeho nic teď ovšem televize Prima přichází s obměnou pořadu, kde bude přihlášeným restauračním zařízením dokonce i platit!

„Chcete půl milionu na předělání interiéru vaší restaurace? Máte problém s byznysem a chcete přilákat co nejvíce hostů? Pokud máte odvahu a chuť změnit vše od základu, právě pro vás je tu zbrusu nový pořad. Přihlaste se hned, prostřednictvím formuláře," zní na stránkách televize Prima. Nový pořad se prý bude jmenovat Restaurace PŘED a PO. Pořad Ano, šéfová! tak po pouhé jedné řadě končí.

Nabízí se tak otázka, zda se oblíbený Zdeněk Pohlreich neplánuje na televizní obrazovky přeci jen vrátit. Před několika měsíci vysvětlil důvod svého odchodu z televize a soudě dle jeho slov, to na návrat zatím, alespoň v nejbližší době, nevypadá. 

Nějakou chvíli to ve mně zrálo, nedošel jsem k tomu ze dne na den. Ale vždycky když se chýlila ke konci jedna série, člověk už cítil, že toho má docela dost, a nelituji toho. Nemám moc ve zvyku dívat se dozadu. Nastal čas, kdy to mělo skončit, a jsem přesvědčený, že jsem se rozhodl správně," uvedl před časem Pohlreich, který se teď věnuje soukromému životu a též svým restauracím. V jedné z nich teď dokonce zaměstnává i svého syna Honzu.

VIDEO: První mise Pohlreichovy nástupkyně: Jak si vedla?

Video
Video se připravuje ...

První mise Pohlreichovy nástupkyně: Jak si povede? FTV Prima

Fotogalerie
79 fotografií