Podle mnohých diváků jsou řeči kuchaře Santy Pagany, který je napůl Ital, vyrostl v Německu a jeho čeština tak není perfektní, poněkud trapné. Diváky hned v úvodu pátého dílu rozčílilo, jak se Santa divil, že je restaurace v lese s krmítkem (místo krmelcem) pro zvěř.

Jen co vstoupil do restaurace, opáčil se na muže, který přišel ke stolu. „A vy jste kdo?“ ptal se číšníka, který se divil, že jeho profesi nepoznal. Následně si objednal jídlo a svou matku hned zpražil za její mnohem lepší češtinu, než má on sám.

„Mami, hrozně je špatný slovo. Já tě neučím češtinu, já tě učím energeticky používat a nehřešit slovem,“  opáčil se na svou matku Jitku. „Energeticky? Zrovna ty mě budeš učit češtinu,“ vrátila mu úder Pagana. „No, jistě, čistá energie. Zkus se na sebe zasoustředit, jak často říkáš, že něco krásného je hrozný,“ vysvětlil jí Santa.

A těmito řečmi si odlákal spoustu diváků od sebe. „Ať už jde ta bába s vějířem a ten šišla pryč. Jsou otravní. Chybět nikomu nebudou,“ napsal jistý divák na Facebook a setkal se jen se souhlasnými komentáři.

„Je to hrozné, ani neumí česky a se*e se do televize,“ píše další divák. „To je hroznej deme*t, normálně ho jen slyším a hodil bych televizi do bazénu,“ pustil se do Santy další muž. Pátý díl pořadu Ano, šéfová si tak pustilo „jen“ 325 tisíc nadšenců.

 

Fotogalerie
12 fotografií