Druhý díl pořadu Ano, šéfová! s Jitkou Pagana a jejím synem Santem si během pondělního večera zapnulo 286 tisíc lidí. Ačkoliv to není přímo špatný výsledek, ve stejném čase byli ale úspěšnější Reportéři ČT (338 tisíc diváků) a ještě víc lidí raději sledovalo již několikátou reprízu Kriminálky Anděl na Nově (692 tisíc diváků).

Ostatně »šéfová« si pohoršila i oproti předchozímu týdnu. Tehdy premiérový díl přilákal k obrazovkám 401 tisíc lidí. Někteří z nich se ale očividně jen chtěli přesvědčit, zda svérázná dvojice dokáže nahradit Zdeňka Pohlreicha, podruhé už ale pořadu šanci nedali.

Ohlasy na sociálních sítích ostatně mluví za vše. „Otřesné, hnusné, ubohé... i když ještě překousnu tu starou bábu, tak toho jejího synečka ne. Lezou z něj hrozná ho**nka. Jsou k smíchu tím, že si volají kuchaře, sami asi neumí nic,“ vztekal se kdosi v diskusi. „Včerejší díl mi přišel spíš jako poradna pro alkoholiky než jako gastronomie,“ narážel uživatel Kryštof na snahu klanu Pagana zachránit majitele, který se utápěl v alkoholu.

„Vraťte nám Zdendu! Zdéňo, vrať se,“ shodují se hromadně lidé na Facebooku. „Celej ten pořad poslali do kytek,“ zoufal si další divák a přetřásaly se i takové výrazy jako „tragédie, děs, hovadina, ubohost“. Dokonce i na filmové databázi ČSFD získal pořad Ano, šéfová! hodnocení jen 11 % (a je označen jako odpad), zatímco díly v originální podobě se pyšní velmi dobrým hodnocením 78 %. 

Co se týče sledovanosti, byl na tom Pohlreich také mnohem lépe. První díly, které si odbyly premiéru v roce 2009, sledovalo zhruba 700 tisíc a v roce 2011 se pak Ano, šéfe vyšplhalo až na 870 tisíc diváků. Postupně ale obliba opadala, v roce 2015 ho sledovalo 655 tisíc lidí a poslední sezona odvysílaná v tomto roce dosahovala pravidelně kolem 400 tisíc diváků. Známý šéfkuchař se pak rozhodl už dál nepokračovat, ovšem pořad pokračuje s obměnami i dále. 

VIDEO: Připomeňte si poslední díl Ano, šéfe! s Pohlreichem: Buřty, zapít pivem a jít do pr*ele...

Video
Video se připravuje ...

V posledním Ano, šéfe! Pohlreich peče buřty: Zapít to pivem a jít do pr*ele... FTV Prima

 

Fotogalerie
23 fotografií