Nejnovější díl MasterChefa je plný překvapení, jelikož TOP sedmička soutěžících bude mít nečekaně u sebe ve studiu rodinné příslušníky. Největší šok čeká Leu. Jejím parťákem při vaření bude maminka, ale v kuchyni se ocitne i Lein přítel Michal.

„Ježíši, co tady děláš?“ vyhrkne překvapeně Lea při jeho příchodu. A ani posléze se nepřestává divit, jelikož její partner využil její účasti v reality show, aby jejich dlouholetý vztah stvrdil svazkem. Přímo před porotci a ostatními soutěžícími poklekne s žádostí o ruku.

„Bylo to spontánní rozhodnutí. Hlavně to odpovídá povaze mojí i Ley a myslím, že se to hodí i do soutěže,“ svěřil se Michal, i když nevěděl, jak jeho partnerka novinku vezme. Naštěstí pro něj nadšeně souhlasila. A pak už jen s nadšením volala: „Mami, já se budu vdávat!“ 

Nejenže slzy v očích měla nastávající nevěsta, ale neubránila se jim ani porota! Slzy utíral Přemek Forejt a na krajíčku měl i Jan Punčochář. „Michal mi přichystal to nejlepší překvapení. Přijde mi to jako vystřižené z filmu. To byla žádost přesně podle mého gusta, kterou si zapamatuju nadosmrti,“ radovala se Lea. Ještě prý ale nemá tušení, kdo jí na veselce uvaří. 

Romantickou chvilku i napínavou podívanou uvidíte v novém díle MasterChefa ve středu ve 21:25 na TV Nova.

VIDEO: Zásnuby v MasterChef Česko

Video
Video se připravuje ...

Zásnuby v MasterChef Česko TV Nova

Fotogalerie
34 fotografií