Z výrazu Petra je jasné, že právě on to nese nejvíce nelibě. Své spoluhráče začíná postupně vytáčet. První, kdo otevřeně označí Petra za manipulátora, je Mirek. Po posledním dílu, kdy vypadl Honza, se s Petrem pohádal už na balkoně. 

„Mrzí mě, jak se začíná chovat a jak se snaží soutěží manipulovat. Petr nechtěl, aby Honza postoupil do dalšího kola, a snažil se pro to udělat všechno. Radil z balkonu ostatním,“ odkrývá zákulisí poslední epizody Mirek.

Mirek sice přiznává, že on je také hráč, což ukázala i minulá kola, v nichž připravil své soupeře o základní suroviny. Podle něj je to ale zkrátka hra. „Když postoupila Ester, tak se strašně radoval a byla vidět jeho arogance a nepřejícnost vůči Honzovi, to se prostě nedělá. Já si myslím, že dělal všechno pro to, aby Honza nepostoupil, protože ho vnímá jako svoji největší konkurenci,“ dodal na Petrovu adresu Mirek. 

Ve středu dostanou šanci všichni již dříve vypadnutí soutěžící zabojovat o návrat do soutěže. Diváci ale mají jasno. Na internetových stránkách televize Nova totiž probíhá anketa, kde mohou diváci hlasovat, kterého favorita by rádi viděli zpět v soutěži. S obrovským náskokem mezi sebou svádí boj Kristýna (41%) a Honza (45%). 

Tak jak to dneska dopadne? Vrátí se do soutěže Petrův největší konkurent? Sledujte už dnes ve 21:30 na TV Nova.

VIDEO: MasterChef Česko: Mirek se rozpovídal o své averzi: „Petr je manipulátor!“

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Mirek se rozpovídal o své averzi: „Petr je manipulátor!“ TV Nova

Fotogalerie
97 fotografií