Po skončení natáčení reality show se dvě rodiny, které se zde střetly, dál nestýkají. Ovšem i když Arne (47) a Andrea (30) z Liberce nejsou přímo v kontaktu s Terezou (26), které během debaty mezi 8 očima řekli, že je „hrozná špína, obyčejná feťačka a ho*no u cesty“, baví se s jejím kamarádem Vojtou (24). Ten v době natáčení s Terezou a její rodinou žil, teď už ale společnou domácnost nesdílí.

Právě od něj se ale rodina dozvěděla, že Tereza skutečně bere drogy, i když se jim snažila tvrdit opak. Ostatně i děti z ní cítily marihuanu. Také její chování tomu napovídalo – už první den si prý lehla a spala až do druhého dne odpoledne. „Dcera mi volala, že nemůže jít do školy a nechat doma dvouletou sestru samotnou," prozradil pro TV Nova Arne s tím, že nejprve měl za to, že je třeba nemocná. Ona se ale už do Výměny hlásila s tím, že si chce odpočinout. Není divu, že všechno si tak musely obstarat děti samy bez její pomoci.

„Nejhorší okamžik byl, když jsem ráno ve čtyři odešel do práce a Nikola mi volala v půl osmé, že Viktorie brečí, že má nacpanou plenu, že paní pořád spí a ona si s tím neví rady. Byla to taková bezmoc, že jsem nemohl odejít z práce. Ale naštěstí se to zvládlo," popisoval hrůzné okamžiky Arne, kterému se vlastně ulevilo, když Tereza po čtyřech dnech jeho domácnost opustila. Stejně tak jeho ratolestem. Vidět už by ji prý nikdo z nich nechtěl. Hlavně na Nikolce (7) se Výměna nehezky podepsala.

Ovšem Arne také lituje Tereziných dětí a přál by si, aby se k nim chovala lépe, než jak předvedla u něj doma. Poslal jí proto nyní poměrně jasný vzkaz: „Chtěl bych jí vzkázat, aby se zamyslela nad svým životem. Má hrozně skvělé děti, které má v péči a které na ni jednou budou vzpomínat jako na mámu, a tímhle směrem na ni budou vzpomínat ve zlém," posteskl si Arne.

VIDEO: Ve Výměně manželek Tereza pospávala a o děti se nestarala!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Náhradní manželka neustále spí! TV Nova

 

Fotogalerie
18 fotografií