Zatímco v minulém dílu se hlavní hrdina Luďan, kterého hraje Martin Hofmann (40), pokoušel svou tragickou finanční situaci vyřešit vybíráním výpalného, v novém díle se rozhodne pro jistější a bezpečnější variantu.

Kamarád cikán Franta mu nabídne, že u něj může pracovat jako popelář. Do toho se sice Luďanovi v první chvíli moc nechce, ale nakonec bude souhlasit. Jenže to ještě netuší, že jeho okruh povede přes nepopulární odstrčené sídliště Chánov, kde bydlí „nepřizpůsobiví" občané.

V klasickém oranžovém popelářském mundúru nakonec do Chánova skutečně dorazí, nedočká se ale vřelého přijetí. Naopak, s místními se dostane do rvačky! Na pomoc mu přispěchá právě Franta, ale aby ho zachránil, musí si v dobré víře vymyslet jistou lež, aby ho nechali být. Ta Luďkovi ovšem později pořádně zkomplikuje život!

Překvapením pro něj také bude, že se v Chánově setká se svým synem Tondou, který si v posledním díle oholil hlavu dohola. To kvůli romské populaci, co v Chánově bydlí, také nebude dělat dobrotu. 

Vzhledem k autentičnosti seriálu se můžeme těšit na zatím pravděpodobně nejkontroverznější epizodu, a to i kvůli tomu, že natáčení neprobíhalo ve studiích, ale ve skutečném Chánově!

První tři díly seriálu MOST! lámaly v České televizi rekordy sledovanosti. Pilotní díl nalákal k televizi přes 1,2 milionu diváků a další statisíce ho pak zhlédly v repríze nebo na internetu. Třetí díl vidělo v premiéře ještě o 97 tisíc diváků více. 

Spoustě diváků je líto, že bude mít tento seriál pouze osm dílů. V pořadu Sama doma byla v minulém týdnu hostem herečka Erika Stárková (34), která se ke spekulacím o možném prodloužení vyjádřila.

„My bychom si to strašně moc přáli. S Martinem Hofmannem jsme trošku šťourali do Honzy Prušinovského, když jsme měli otevřenou debatu s diváky. Honza ale rezolutně řekl, že ne, tečka,“ řekla Stárková, která v seriálu hraje Luďkova bratra Pavla, který se nechal přeoperovat na ženu, Dášu.

VIDEO: Trailer na seriál Most! České televize

Video
Video se připravuje ...

Trailer na seriál Most! České televize Česká televize

Fotogalerie
51 fotografií