Tu otázku v posledních dnech slýchali ze všech stran. Budete moderovat StarDance i nadále? „To my nevíme...“ krčil naoko rameny Marel Eben. „Ale když budou chtít, tak jo. Když neřeknou, tak děkujeme. Bylo to hezký,“ byl si ještě před vypuknutím sobotního finále jist případnou odpovědí.

I když berou mikrofon StarDance do rukou už od samého začátku, možná si nebyli jistí i kvůli přešlapu v semifinále. Tereza totiž postupující pár ohlásila tak nešikovně, že se nejdřív radovali ti, kteří dostali padáka. Místo jména herečky Veroniky Arichtevy(32) prvně vyslovila jméno tanečnice Veroniky Lálové (27). Málokdo se tak vyznal v tom, který z párů vlastně postupuje a který vypadnul.

Soutěžící tutlají

Vedení jim to ale prominulo. „Už víme, že v roce 2019 dvanáctého října odstartujeme desátý ročník StarDance. Marek Eben s Terezou Kostkovou samozřejmě zůstávají jako moderátoři, ale kdyby náhodou nechtěli, tak bychom to museli řešit,“ nechal se po sobotním finále slyšet generální ředitel České televize Petr Dvořák (54) s tím, že už dokonce mají v hledáčku některé ze soutěžících.

Máme předběžné nominace, ale ještě nemáme žádné jméno potvrzené jistě, takže zatím nikoho neprozradím,“ dodal. Bookmakeři už ale vypsali sázky, dost věří třeba nové šanci pro Václava Koptu (7:1) či zájmu o bývalou biatlonovou hvězdu Gabrielu Koukalovou (13:1) či hokejového boha Jaromíra Jágra (symbolických 68:1).

Tančit odmítají

Na parket zkoušeli zlanařit také Ebena. Ten ale už poněkolikáté odmítl. A překvapivě neuspěli ani u Kostkové. „Bylo mi to nabídnuto a moc si toho vážím. Strašně ráda tančím a budou-li chtít, tak si někdy ráda i zatancuju. Ale každý si máme hledět toho, co v tom pořadu máme,“ prohlásila Tereza.

Navíc nechce přijít o letitou partnerskou spolupráci s Markem. „Jeden o druhého se můžeme opřít, což si nevybudujete za pět minut. To bych za ten tanec nevyměnila,“ vysvětlila rozhodně. „Navíc by to bylo nefér k těm soutěžícím, protože diváci StarDance mají už vůči nám nějaký vztah a ta startovní čára by nebyla rovná,“ dodala. „Ale byla bys dobrá, tobě by to šlo…“ vysekl jí Eben kompliment a s širokým úsměvem jí poradil: „Ale moderovat, to je daleko lepší! Tam nemůžeš vypadnout!“

VIDEO: Podívejte se, co řekl po svém vítězství herec Jiří Dvořák.

Video
Video se připravuje ...

Dvořák vyhrál StarDance: Co řekl svým kritikům a slovům o podfuku? Luboš Procházka, Aleš Brunclík

Fotogalerie
53 fotografií